LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

Az alváslabor vizsgálataival szemben

 

Föltesszük a lényeges, meghatározó kérdést, hogy ők a kövek és a növények vizsgálatán túl csak az emberi agyig jutottak el?

Az agynak a működését nem fogom megismételni még egyszer, ami benne van a LÉT-TUDAT Könyv utolsó negyedében, meg kiemelve a www.korpuszkularis-energia.hupont.hu honlapon, ahol arról van szó, hogy az elme mindent összekapcsoló, az agynak az analitikus működését, amit az egyetemen tanulnak, összekapcsolja a Mindenség, az Univerzum szerkezetével.

Az elme tudomással rendelkezik arról, hogy a lélek milyen eleve elrendelést kapott. Minden léleknek van jelleme. Nincs még egy olyan jellem, mint a másik. Megkapta az irányvonalat a végigjárni való életei sorára. Vagyunk, akik vagyunk, de a Mindenség javára! Minden kicsire és minden nagyra szüksége van ahhoz, hogy teljességet tudjon alkotni a Teremtő. Mindig ott kell tegyük a legjobbat, ahol arra szükség van.

Az emberi lélek működését a fiziológiai testi élet során az elme vezérli le. Az elme a lélek szerve. Az elme biztosítja magzatkortól a felnőtt korig az ember kifejlődését.

A fogamzáskor a lélek azonnal kialakítja azt a mentáltestet, amivel élete folyamán a kozmikus energiát fel fogja venni. A lélek szervének, az elmének az a rendeltetése, hogy az ember egész anyag-energia szerkezetében mindent mindennel összekapcsoljon.

Fogamzáskor a lélek azonnal felnőtt, végleges méretű mentáltestet alakít ki az anyaméh körül, mely a bejövő kozmikus energiát felfogja és hasznosítja a fizikai test építéséhez. Ez azonnal kimérhető. (Attól függően, ki hogyan tud mérni). Ezért fejlődik olyan csodálatosan intenzíven minden gyermek.

Alváslabor figyelem:

 

Az élet során az embernél kiépül egy mentáltest a Szentlélekből, ami őt táplálja és hat vissza a fiziológiai testére minden elhatározásán keresztül.

Amikor a már értelemmel bíró személy, értelmi szintjének emelkedésével kiépíti az asztráltestét, akkortól oda-vissza asztrál-mentál és fiziológiai test –agy- között ingázva üzemel minden helyes és helytelen gondolata, elhatározása, döntése, mely már csak az ő terhe.

A lélek elmegy elszámolásra erről a földi életében elkövetett és elhatározott cselekményeiről, majd megkapja ennek a helyes elvégzéséhez kapcsolatos instrukciókat, majd pihen ott , ahol összegyűlik az intelligencia mennyisége azon a ponton, és onnan egységnyi lélekrész, ami megint a léleknek a jellem által meghatározott részét hozza le, érkezik egy újabb fogamzásba.

Az asztrális test itt marad a test elhalása után, itt marad szellemként, ami megidézhető.

Azért tudja megemelgetni az asztalt a megidézett szellem, vagy más egyéb jeleket adni, mert további életenergiát nem tud fölvenni, de ott beszélni akar a testben lévőkkel és akivel azonos rezonanciát talál, arra rászáll és elvonja az életenergiát az illetőtől. A fizikai test életenergiáját vonja el. Pl. egy idézésen az egyik-egyik-egyik szellem megpróbál testben élőt keresni, aki az ő életvitelében jellemző rezonancia szerint stimmel hozzá, hogyha hívja ilyen, amire rákapcsolódik és az ő továbbélését biztosító életenergiát csapolja meg.

Ez a könnyebbik eset, amikor a megszállni akarónak a lelke elment elszámolni. Az a borzalmas, amikor a gazember megtagadja az Úristenhez vezető elszámolás útját és van benne akkora energia, hogy ellentmond az Úristennek.

Megszállás esetén ezeket nevezhetjük sátánoknak, akik miatt a megszállottak tudnak fél kg vasszöget, békákat, kígyókat hányni, amit soha el nem fogyasztottak. Ilyeneket detektált a történelem és ezeknek a kezelésére a legfelső katolicisztikus papság volt kiképezve.

Aki most JHVH Úristenhez irányulva cselekszi az életét, nincs esélye hasonló sátáni megszállásra.

Mindenkinek van esélye egy temetőben való temetésnél a szomorúság miatt, egy kórházban szenvedő szeretett személy iránti együttérzés, a remény várása miatti aggodalom során, egy templomban elmélyült áhítatában (mindegy, hogy milyen vallás és magyarázat tartozik hozzá) fölszedni olyan elhalt személyek szellemét, akik az ő lelki rezgésükhöz közel állóak.

A szellem által megszállt személy elkezd szédülni, rosszabb lesz a koncentrációja, kevesebb az energia töltöttsége, elfárad.

Az ilyen személyeknél, ha leszakítjuk róla a megszállót, akkor egészségesen élhetnek tovább. Csak olyan személy csinálhatja, akinek olyan segítői vannak, akik kívánsága szerint a megszállót odaviszik, ahonnan soha nem tud visszatérni.

Nahát!!!

Nem kvázi tünetekkel kell foglalkozni, hanem a valódi kiváltó okot kell keresni!

Bárki keressen meg ebből az alváslaborból, teljes szeretettel várom és tegyük helyére a dolgokat, ha-már ezen dolgoznak.

Én nem akarom a maguk kereseti lehetőségét megzavarni, de ne hülyítsenek tömegeket!

Szívesen segítek mindennek a helyretételében, mert énnekem minden percem, pillanatom, ezt a népességet Teremtő Úristennel egységben van.

Azoknál, akiknél alvászavar jelentkezik, még soha nem vizsgálták az 5 változós szellemszerkezeteket. 

Csak a 4 változós anyag-energia időmúlási sebesség és térhelyzet szerinti vizsgálatokra szorítkoztak.

Eleve ott kezdődik a probléma, hogy műszeresen csak az elektroaktív elektronokat lehet mérni.

Nahát a jelenlegi fizikai kutatás nem tart ott, ahol, amit az Úristen közölt. Az elektron anyag-energia térszerkezetét 12 elemi anyagrészecskére kell felosztanunk. 6 elemi anyagrészecske van a magban és 6 elemi anyagrészecske körülötte egyetlen héjon perdülettel, amely jobbos vagy balos perdülete szerint más – más eredményt okozó az élő szervezetekben. Az emberek által érzékelhető molekulárisból fölépült rendszerben pl. a pálinka alkoholja balos perdületű, a joghurt jobbos perdületű elektronokkal rendelkezik. Pont ugyanígy az emberek legalább 98%-a jobbos perdületű, és csak az a kevés, más, aki balos perdületű. (Nehogy félreértés essék, azok a mások nem az alkoholisták, hanem akik az Úristen vezénylete alatt állnak.)

Az elektroaktív elektronok felépítésénél az elektronmagot alkotó 6 elemi magrészecske körül (ami a zsidócsillag láthatóan) 5 elemi anyagi héjrészecske kering.

Amíg a nyugalmi elektronban 6 anyagrészecskéből álló mag körül 6 héjelektron részecske kering, ezek a tömeg nélküli részecskék, amit a fizika úgy érzékel, hogy tömeg nélküli, a mostani fizika, azt egy elemhiányos héjrészecske az elektoraktív elektron, amivel jelenleg minden elektronikus készülékünk működik.

Hogyha ebből a 2 elemhiányos héjrészecskével működő elektronról beszélünk, ez a gravitron. Ez a sugárzás árad ki a Földnek a középpontjából és amikor nyugalomban van, akkor térrácsot alkot, de ez a térrács már a Teremtő Úristennek az akaratával egyező, Ő akarja ezt, hogy ez térrács legyen, hogy a lehulló szennyeződést, porfelhőket szétoszlassa, hogy ne egy települést fedjenek le, ez viszont már az érzőknek, mint én vagyok, tökéletesen keményen érzékelhető.

A normális acélfajsúlyú 2,5 mm átmérőjű acélpálca behajlítva kezemben tengelyezve visszapattan , amikor azt keresem , hogy hol van ennek a Curry falnak a határa, mert ezt régebben Currynek nevezték el, ami gravitronként áramlik ki a Föld belsejéből.

Az elektron szerkezeti lebontását az Úristen adta meg következőleg.

Következő a foton, amit jelenlegi fizikai kutatás tud vizsgálni, erről nem akarok beszélni, mert beszéljenek a most rádöbbenő fizikusok.

Hamadik, a csökkenő anyag és egyre növekvő energia szint eredményeként a jomaidon. Ez a sugár áradás minden élőnek az éltetője. Ez a Szentlélekből áradó, mint egyetlen Napból a Mindenségben.

Következő a mezon áradás, ami változóan érkezik az első Teremtő Fiú, Jele akaratától függően, azoknak okoz nehézséget közérzetükben, akik már a Teremtőjük szerkezetéhez igazodtak.

A következő a pozitron sugárzás (alfa sugárzásként ismeri a fizika), ez mindenkinek energiát ad és olyan selymesen mindenkinek energiát ad és tökéletesen selymesen érezhető töltést nyújt, ez a magenergia megbontatlanul, ez a 6 egységnyi magenergia.

Eggyel kisebb szerkezeti elemmel rendelkező és hatalmasan nagyobb energia töltettel rendelkező és egyben száguldási átütési sebességgel rendelkező a bilon energia, amit csak a Teremtő birtokol és ha adja egy médiumnak, akinek a lelke át tud lépni kísérővel másik lakott bolygóra, ott ebből a bilon energiából testet tud ölteni.

Aki ennek alatta marad, az felejtsen el, mert még több ezer életet kell éljen ahhoz, hogy ezt képes legyen felfogni. Az egész Univerzumi rendszert. A Mindenséget, ahol az ATYA ÚRISTEN, az intelligencia központ, mindannyian benne vagyunk és a hangya a fűszálon ugyanannyi joggal rendelkezik, mint Te vagy Én.

Vedd kézbe a LÉT-TUDAT Könyv 3. kiadását, ami a magyar cím mellett az EXISTENCE-CONSCIOUSNESS angol címmel is rendelkezik és nyíljanak ki ablakok legalább a tökéletes angol tudásod megtanulására.

Kívánom, hogy légy sikeres az életedben és ez a siker az Úristenhez vezessen. ÁMEN!

Bp. 2013. 02. 26.

 

Magony Edit                                                                 Sztelek Gábor Pál

     orvos                                                                        kutató - mérnök

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 88
Tegnapi: 62
Heti: 88
Havi: 1 034
Össz.: 78 230

Látogatottság növelés
Oldal: AZ ALVÁSLABOR VIZSGÁLATAIVAL SZEMBEN
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »