LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

JÖVENDÖLÉS 2018. ÉVRE ÉS A KÖVETKEZŐKRE

 

Amerika sátánista külpolitikája azt eredményezi, hogy már a 20. háborút folytatja szerte a Földkerekségen önös érdekei érvényesítésére.

Népeket, nemzeteket gyilkol.

 

Figyeljetek!

 

Az embert a Földön teremtő Jehova Úristen már 1992-ben megmondta, hogy az Iszlám „az Én felajzott íjam”. (LÉT-TUDAT első kiadás)

 

Nem tűri határtalanul a nyugati elbutító politikát. Ő egyenes embereket akar nevelni a Földön.

Nem olyanokat, akik hitük szerint dicsőségből is becsapják a másik genetikával élőket.

Több száz év óta Földszerte szervezetten ezt teszik. Ennek véget vet.

Jehova Úristen Jeletet megkérve kozmikus masszívumokkal le fogja takarítani a „sárga port” gyártó és készletező kontinenst.

Ez elől a Denverben létrehozott óvóhely se menekít.

Amerika újabb erőlködésének eredményeként az Iszlám Állam Oroszországgal fog szövetkezni és keletről előrenyomulva lefedi Európát.

Erre volt már példa a történelemben. Spanyolország is az iszlám által megszállt terület volt.

 

Allah Jehova Úristennel egyenlő itt a Földön. Ezt a 4-változós anyag-energia szerkezetbe beleragadt tudósaitok soha nem fogják megérteni.

 

A 2018-as világháború idején Amerika már a belső viszályaival lesz elfoglalva. Nem fog tudni beleszólni Európa életébe. Saját gettóit kell megtöltenie az elégedetlenekkel. Felmorzsolódik az USA hatalmi ereje önmagán belül.

 

Európában az Iszlám hadjárat kikerüli Magyarországot, Ausztriát és Bajorországot. Tisztelik a magyar nép ősidőktől kezdve kifejlesztett intelligenciáját.

Az itt élő más genetikájú idegenek kivonását végre fogják hajtani. Akik már kellőképpen genetikailag bekeveredtek a magyar, osztrák, bajor genetikába és hitük alapján már nem állatnak nézik az ő genetikájuktól eltérőket, azok maradnak, de igazodniuk kell az egyenes gondolkodású emberi léthez. Mindenben az életet kell támogassák. Az Úristen féltékeny szeretete csupán a máshoz fordulást nem tűri el. Hosszú a türelme, de véges.

 

Most az emberiség végére ért a türelemnek. Ausztrália egy nyugalmas sziget lesz a háborúk alatt. Ők munkából érték előállítás elvén racionálisan gondolkodnak. A bevándorlás során is, aki nem tanulja meg nyelvüket és nem fogadja el vallásukat, annak kívül tágasabb.

Afrika megmarad a Földön működő pokolnak. Szükség van rá. Aki gazember volt előző életében, az ott kell szülessen mostani életére.

 

A földi 4-változós testben élése a léleknek a tanulást, az intelligencia összegyűjtését szolgálja ahhoz, hogy az utolsó megítéléskor ne a Nirvánába, a teljes megsemmisítésbe, hanem a 6- tól 16-változós továbbfejlődésbe léphessen, ahol a Teremtő Fiú Istenek alkotnak.

 

Legyetek jók, ha tudtok.

 

Budapest , 2015.06.01.

 

Sztelek Gábor Pál                                                                dr Magony Edit

kutató mérnök                                                                          orvos

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 62
Heti: 31
Havi: 977
Össz.: 78 173

Látogatottság növelés
Oldal: JÖVENDÖLÉS 2018. ÉVRE ÉS A KÖVETKEZŐKRE
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »