LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

Csuklás

 

A csuklás allergiával azonos reakciója a szervezetnek, ami bekövetkezik, amikor valaki túl sok bort, sört, vagy töményet iszik, vagy pedig olyan ételt fogyaszt, ami számára előnytelen, esetleg káros. Ilyenkor nehéz kiválasztani az elfogyasztott étel összetevői közül azt, ami méregként hat a szervezetre. Ez furcsán hangzik, de ennek a magyarázata az, hogy bármi a fogyasztott élelmiszerek közül egyik embernek étek, a másiknak méreg.

 

Ennek magyarázata az anyagok mikronikáján múlik, ahol a protonok és neutronok felépítéséhez különböző mikroelemek tartoznak. Ezek mind az elektron tovább bontásából származó elemi részecskék, amik lelassulva megálltak a fiziológiai szerkezetű gyümölcseinkben, zöldségeinkben, terményeinkben, illetve fiziológiai testünkben és időnként kozmikus hatásokból eredően hatalmas sebességgel áthatolnak mindezeken.

 

Jomaidonból épül föl janggal a mentáltesttel felvett energiaként az emberi test mozgási energia készlete. Az étellel csak az agyműködés, a hőleadás és a szaporodás működik. Minden más a kozmoszból fölvett energiából a mentáltest által fölvéve, annak meridiánjaiban áramoltatva naszcens elektronként lép be az akupontokon keresztül a fiziológiai testbe. Innen építi a sejtrendszeren belül a mitokondriális rendszerét, ahol azt hiszi az ortodox orvostudomány, hogy onnan szabadul fel az energia a tevékenységhez. Azért, mert ezek a kutatók és berögzült gondolkodók kizárólag a négyváltozós szerkezetben képesek értékelni az információkat, ezért nem tudnak továbblépni. Viszonylag kevés ember az, aki már lélektanultsága folytán elérkezett oda, hogy érzékelni tudja pontosan a fiziológiai test körül a mentáltestet, az asztráltestet, a lélektestet, aki tudja azt, hogy az illetőnek az elméje mindenhez kapcsolódik-e vagy a lélek leérkezésekor, a születéskor megtámadták szellemlények és ennek eredményeként esetleg nem mindenhova kapcsolódik az elme. Az elme a mindennek összerendezője a személyben. Az elme transzportál, konvertál és transzformál. Minden szerkezeti elemét az embernek más-más energia formában kapcsolja össze. Erről máskor ejtünk szót. Csuklástól indultunk ki. Minden egyszerű ember ismerje fel azt, mi az , amitől csuklása bekövetkezik egy ebéd vagy vacsora után és találja meg azt , és kerülje ki annak a fogyasztását. Aki hülye-gyerek, az hadd csukladozzon tovább. Áldott legyen az Úristen és a mi Atyánk, mindenünk teremtője, az ATYA ÚRISTEN.

 

Mi az élő test és a hulla teste közötti fiziológiai különbség?

 

Amennyiben túlzott mennyiségű gravitron sugárzás éri, akkor a sejtek elbomlanak és holt sejtekké válnak jomaidon helyett elektronnal egyesülve pozitront alkotva, ill. jomaidon helyett 2 elektronnal neutront alkotva holt sejtekké válnak, ez a különbség az élő ember fiziológiai teste és a hulla között.

Ezt grammokban nem lehet kimérni, amit már sokan próbáltak az elhalálozásnak detektálásakor. Ez folyamatosan alakul ki. Gravitron folyamatosan áramlik ki a Föld belsejéből, mi most Curie hálónak nevezzük, ami időnként megmozdul, észak-délre vándorol, máskor nyugalomban van aszerint hogy a Föld belsejében az olvadt láva határ a szilárd kéreggel hogyan súrlódik, ill. hogyan örvénylik egy-egy területen az olvadt láva a Föld belsejében.

 

Vannak külső gravitron sugárzók is, ezek csillagok is, de ami most mozog itt a Naprendszerünkben, ez az üstökös, azért mert súrlódik a fizikusok által légüres térnek nevezett mikronikai korpuszkuláris sugáregységekkel, ezért időnként fényesebb, időnként kevésbé fényesebb, nemcsak a Napnak a sugárzása miatt fénylik föl, hanem mikronikai elemek korpuszkuláris sugárzásai miatt is, elemi ütközések folytán fénylik fel.

Visszatérve a csuklás témára, ami sok a fiziológiai testnek, arra válaszol csuklással, legyen az spenót, torma lóhús kolbászként vagy sonkaként, zöldpaprika, vörös hagyma vagy bármi más .

Aki nem tud figyelni a fiziológiai teste válaszaira és tovább fogyassza azt az élelmiszert, amire csuklás következett be, az pórul jár. Ha nem tudja elhagyni ezt az élelmiszert, akkor az végletesen romlást okoz a szervezetében. Előbb -utóbb elváltozásokat időz elő, amit az ortodox orvostudomány képtelen felismerni és nem tud gyógyítani, mert csak a tünetekkel foglalkozik és ismeretlen számára a kiváltó ok.

 

Ennek ismeretében drága emberkéim egyetek össze minden gyorsételt és ennek értelmében vásároljátok elolvasás nélkül az alapanyagokat az üzletben. Annak ellenére, hogy most már előírás feltüntetni, hogy mi miből készül, és mi van benne. Aki annyira buta, hogy ezt nem tudja megérteni,

annak az a dolga, hogy pusztuljon a Földről, ne hozzon létre utódokat, megakadályozza a túlnépesedést.

 

Budapest, 2014. 11. 28.

 

dr Magony Edit                                                           Sztelek Gábor Pál

      orvos                                                                     kutató mérnök

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 62
Heti: 51
Havi: 997
Össz.: 78 193

Látogatottság növelés
Oldal: A CSUKLÁS
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »