LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

A családállításról

 

Megkérdeztem az Úristent a családállítás működési módjáról.

Az identitás az ember szellemi – asztráltest és asztrális aura tartalmát magában foglalja.

Ez az identitás itt marad a testhalál után a szellemben. A szeretet, az irígység és a gyűlölet is. Az itt maradt szellemben még az érzelmi aura is benne van.

A szellemben nincs benne az akasha, az érzékelési és a tudati aura.

Ezért nem tudnak új dolgokat megtanulni a szellemek, csak a régi ismeretet tudják visszaadni a kérdezőnek.

Az ember életében minden eseményt, ami vele történt, amit ő tett és amit ővele tettek, amit szándékozott, de nem tett meg valami körülmény folytán, mindaz leképeződik az asztráltestébe és az asztrális aurájába.

Az 1800-as években nagyon divatos szellemidézéssel analóg eljárás a Bert Hellinger -féle családállítási eljárás.

Drága Teremtő Jehovah Úristent megkérdeztem, hogy ott van-e minden esetben egy ilyen családállítási összejövetelen. Határozott nemmel válaszolt. Akár kérik egyszerű emberek, akkor sem. Amikor ilyen családállítási összejövetelt vezet az emberek között számadónak kiválasztott személy, akkor ezzel a személlyel természetesen ott van az Úristen, mint Őneki minden pillanatában, minden szociális körülményében jelen van.

Itt magyarországi családállítók között dr Péter János ilyen személy, mert azon primer lélekkel született testi megjelenés, aki 16-unkat az ATYA ISTEN gyűjtött össze a Mindenségéből segítőnek, amikor Jehovah Úristen az első homosapienst megteremtette. Azóta szolgáljuk Őt minden testi életünkben most már csak 15-en, mert Ariel már túlhaladta az 5145 testben élést és lehetőséget kapott a Mindenségben a továbbfejlődésre.

A szellemek a bennük rögzült tapasztalatok eredményeként feszültséget hordoznak magukban.

Ez egy intelligens feszültség, ami az utódoknak a születés után az értelem kialakulásával párhuzamosan szerveződő asztrál aurájára átadódik. Keményebb esetben az asztráltestére is.

És ahogyan teremtő akarati paranccsal megváltoztathatók a gének, ugyanúgy a szellemek az utódok asztráltestére és aurájára átírják az elvarratlan fájdalmaik, keserveik, problémáik sorát és ezekből a jellemzően kemények beíródnak az utód génjeibe.

Ha egy magzat császármetszéssel jött a világra és az anya szüléskor meghalt, az anyában és apában már génbe realizálódott ősi keservek a magzatban is fellelhetők. De a szülőkben felhalmozott konfliktusokból a génbeíródást el nem érő fajsúlyúak már nem kerülnek át a megszületettbe az első 4-6 éves korig. Természetesen mindazon ősök, akiknek létezik a szelleme és még nem olvadt be a Gaiába, minden rögzült problémájukat az újonnan születettnek az értelmi fejlődése során átörökítik az asztrál rendszerébe.

Ennek a feloldására jött rá egy egyszerű módszer alkalmazásával Bert Hellinger német pszichológus. Afrikai szerzetes élete során megfigyelte és megértette a mozgás meditációt, ami jellemezte a törzsi rituális tevékenységet. Végigjárva az európai neves „lélekbúvárok” tanfolyamait, szeretetből indíttatva összegezni tudta és értékelni tudta a mozgás meditáció lényegét.

Ez alkotja az általa közreadott, családállításnak nevezett eljárás technikáját.

Természetesen óriási jelentősége van a kört vezető személy intuitív képességének, amivel az arckifejezéseket, testbeszédet, elmozdulásokat érzékelni tudja. Jó esetben pontosan érzékeli a megoldandó probléma energetikai hatásmechanizmusát is.

Visszatérve az eljárásra. Az, hogy Bert Hellinger fél óra alatt old meg egy-egy felkért probléma megoldását és kevesebb intuitivitással és kevesebb belelátással rendelkező tanítványok ezt esetleg órák alatt, az a személyek intelligenciáján és az érzelmi aurájukban felgyülemlett szeretethalmazon múlik.

Jelen esetben jellemző az, hogy minden első életes személy közvetlenül, élete folyamán szinte szóbeli eligazítást kap Jehovah Úristentől. Természetesen azok az első életesek, akiknek a diszkózene ragadt a fülére, azok nem hallják meg az eligazítást. Ez a közvetlen előny rendelkezésére áll Bert Hellingernek.

Ha most élné 5144. vagy 5145. életét, akkor ugyanezt az eredményt el tudná érni az addig összegyűlt saját intelligenciájából nagy valószínűséggel.

Természetesen nem minden kötelező életet végigélt lélek léphet tovább szabadon a Mindenségben, mert akik nem gyűjtöttek össze kellő mennyiségű intelligenciát, azok individuálisan megszüntetésre kerülnek az utolsó megítélésükkor. Az utolsó ítéletkor.

A keresztény vallás utolsó ítélete csak a totális katasztrófa esetére érvényes, amikor mindenki tömegével kerülne megítélésre. De ezt más írásomban már ismertettem.

Nézzük a nevelt gyermek esetét. Természetes módon a nevelő szülők konfliktusai, elvarratlan fájdalmai, számukra megoldhatatlan problémáik ugyanúgy átíródnak – súlyuktól függően – a nevelt gyermek vagy gyermekek asztráltestére és asztrál aurájára.

Az asztráltestnek és asztrál aurának elmén keresztül az életvitelre és a testi szervekre kifejtett hatása érthető a 2017.12.27-én honlapunkra tett „Eligazítás az agykutatásban tevékeny orvosok és biofizikusok számára” című írásunkból.

A családállító mozgás meditációs tréning ki tudja javítani a probléma megoldást kérő személy asztrális összetevőit, de a genetikai elváltozásokat nem minden esetben. Amikor fekete karmikus dinamikai szinten áll a segítségkérő, akkor a genetikai helyreállítás nem jön létre, mert „büntiben” van. Az ilyen személyt gyógyítanom sem szabad, mert azt kell megélje, ami számára el van rendelve.

És ha kéri, akkor fel kell tárni mit követett el, amiért bármely szintről feketébe visszaesett és ezt kell tudomására adni. Erre az életére ez az elrendelés számára.

Ez a tréning még a „büntiben” lévők számára is el tud érni annyit, hogy az illető nem ugrik agresszíven egy-egy elhangzott megjegyzésre, vagy könnyebben visel el egy munkahelyi vagy interperszonális leminősítést.

Addig lehet használni ezt a kiegyenlítő megoldást, amíg az ősök szelleme még nem oszlott el a Gaiában.

Mindazok a szellemek élnek, akinek a fiziológiai személyét valaki emlékezetében tartja. Alkotását nem. Az ük-ősök szellemei, ha még most regnáló szellemekben nyomot hagyva segítségül hívhatóak a tréning körében lévő segítőhöz, akkor a nagyon régről származó nyomok is javíthatóvá válnak, de aminek már emlékét sem őrzik, annak nyoma ha kellő mértékben erős volt, akkor genetikailag megmarad és továbbadódik, ha csak az asztrál szerkezetben volt nyoma, akkor elenyészik.

Amíg él az illető, a problémás nagyszülő, vagy szülő, addig könnyen átíródik az utód génjeire a probléma és az kijavítható az Úristen jóváhagyásával.

Hévíz, 2017. 12. 29.

Sztelek Gábor Pál                            Magony Takács Edit

  kutató mérnök                                        orvos

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 62
Heti: 61
Havi: 1 007
Össz.: 78 203

Látogatottság növelés
Oldal: CSALÁDÁLLÍTÁS
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »