LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

 

NUKLEÁRIS VESZÉLY ZÁROS IDŐN BELÜL

 

A mostani termonukleáris atomerőművek a földi nagyév végéhez tartozó kozmikus erőhatások elviselésére nincsenek méretezve.

Egy aszteroida becsapódása szétszakítja az atomerőművet és a Galaktikus pusztításon kívül, amit a Földbe csapódása okoz, óriási mennyiségű gamma sugárzást szabadít fel. Ennek ezrednyi mértéknyi bemutatásáról Hiroshima és Nagaszaki gyönyörű bemutatót tartott.

 

Földünket a Naprendszer összehangolt mozgása szerint 25600 évenként újra ezek a becsapódások érik. Az előző becsapódás sorozatot elég simán elkerülte Földünk. Ezért maradtak meg az ennek kivédésére épített Boszniai piramisok. Nagyon nehezen eszmél az úgynevezett tudományos szemlélet. Mert ehhez is egy outsider régész munkája kellett, hogy elfogadtassa az elhülyült tudományos világgal ezt a piramis rendszert, ami még a Ghízai piramisnál is nagyobb.

 

Ezt csak azért idéztem emlékeztetőnek, hogy egy kicsit magukba forduljanak a nagyon okos tervezők. Legyen olyan belátásuk, hogy most vagy a Maya naptár végén, ahol már olyan sugárhatások özönlenek be a Földbe, ami azelőtt soha nem volt.

Ezek a sugárhatások sokaknak érezhetőek, sokakat csak megölnek tudatukon kívül. Aki érzi, időben tud odébb vonulni.

Földünk át fog haladni ezen a katasztrofális zónán és 2053-ra kiér belőle. Aki megmaradt, életben maradt és nemzőképes, azokból újra felszaporodik a népesség. Amennyiben olyan becsapódást kapunk, mint előző katasztrófa időszakban kapott a 10. bolygó, ahol a szembe 90 fokosan becsapódó törmelék szétrobbantotta a bolygójukat, akkor ilyen becsapódás esetén nincs semmilyen esélyünk a túléléshez.

 

A  Jelenich Teremtő Úristen által benépesített 10. bolygó népei nálunk lényegesen magasabb kultúrával rendelkezve kifejlesztettek egy műbolygót, útjára bocsátva, és kb. 400 lelket rápakoltak a szétrobbanás előtti időszakban. Ezek keringtek körbe a Nap és Földünk körül és időnként űrhajókat bocsátottak le a Földre. Ezek az érkezések dokumentálva vannak a kővésetekben itt a Földön, a Tigris-Eufrátesz völgyében, dokumentálva van az Indus-Gangesz völgyében, dokumentálva van a Naszka fennsíkon. Ezek a Földön kívülről jövő lények látogatták és próbálták elnyerni a Földi népességnek a földi szaporulatát ahhoz, hogy lelkeik újra testbe születéséhez újra testet kapjanak. Zömében eredménytelen kísérleteik voltak. Zömében Krisztus előtt 2900 évvel eredménytelen cselekvéseik következtében elhagyták a Naprendszerünket és a Szírius Csillagkép felé távoztak.

 

A Földet Jehova Úristen 650 000 évvel ezelőtt benépesítette. De ez csak gyenge vizsgamunkája volt, mert az idelátogató földönkívüliek mozgása és tevékenysége szégyenbe ejtette. Ezért 550 000 évvel ezelőtt letakarította az állatokként élő földi homoludens nagy-nagy területeit és két képességhalmazzal többet birtokló homosapienst telepített rá. Azóta a légrégebbi, visszafelé számolva a 6. lepusztulást követően mindig és mindig újabb népcsoportokat teremtett különböző területekre. Kevesen élték túl a lepusztulási időszakokat, azt a sugárözönt, azt a lávaport a levegőben, azt a napenergia sugárzáshiányt, azt a jégkorszakot, azt nagyon kevesen élték túl és ez most a 7. túlélő időszak. Közel vagyunk a végéhez, az átmenethez. Vagy megússzuk, vagy ki vagyunk lőve. Nem édes Jehova Úristen akaratán múlik. Az első Teremtő Fiú, Jele játszik az égitestekkel.

 

Akinek a fentiek megértéséhez „zokni” az agya, az menjen a Nirvánába!

 

2014.11.28. Budapest

 

dr Magony Edit                                                                 Sztelek Gábor Pál

        orvos                                                                           kutató mérnök

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 62
Heti: 34
Havi: 980
Össz.: 78 176

Látogatottság növelés
Oldal: NUKLEÁRIS VESZÉLY ZÁROS IDŐN BELÜL
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »