LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

 

MAGYAROK

 

Minden ideológia terjesztője életével tudta bizonyítani valódiságát.

Jézus születése után 216 évvel született Mani , aki az arab világból elvándorolva Indiába bebizonyította, hogy megvédheti egy ország leigázását, csupán lelki elme erejével. Utána visszajött hitét hirdetve és az arab uralkodó pénzérme nagyságú bőrdarabok lenyúzásával akarta rábírni hitének megmásítására. Erre nem volt hajlandó és belehalt.

Jézus következik, ahonnan számoljuk a keresztény világban az időszámítást. Jézus a szeretettel együttélést prédikálta a vad egymást gyilkoló néptörzsek felé. Szellemét az értelmes uralkodók felhasználták a vad egymást gyilkoló törzsek leigázására.

Így történt Vajk, később Szent István megkörnyékezése is hittérítők által. Attól kezdve a magyarságot igaz ATYA ISTEN-hez fűződő hitétől megfosztották és egy dogmatikus vallás rabjává tették.

Jézus igaz hitének követőit máglyán megégették a katolicizmusban.

Innen következtek a Luther elleni háborúk és a Kálvin elleni háborúk. Ez mind a katolicizmus bűne, mert olyan dogmákat állított fel, amik nem az igaz, az Úristen által táplált hitet igazolták.

Időközben Jehova Úristennel párban élt Allah, amikor el lett küldve másik Naprendszer bolygójának vezetésére, akkor a kozmikus igazságnak megfelelő vallási hitet nyomta át Mohammednek, aki megfelelő próféta volt számára.

Jehova, aki mindig a békés egymás mellett élést propagálta, mióta teremtett, képtelen volt ellene tenni ennek az agresszív manővernek. Kénytelen volt elviselni a muszlim vallást valló népek Spanyolországig való előretörését.

Jelenleg ott tartunk, hogy a szeret és a türelem vallása mindenütt veszteséget szenved az Univerzumban érvényes agresszív, az erősebb érvényesülése ideológiával szemben.

Ott tartunk, hogyha a keresztény vallás hívei nem fognak fegyvert az agresszívebb vallás híveivel szemben, akkor elveszünk. Ezt a helyzetet, ami most pillanatnyilag fennáll, hogy 2/3-a üldözött a keresztény vallást hívőknek, vagy meg tudjuk szüntetni, de csak fegyveresen, vagy odavész a szeretet és az egymás iránti megértés vallása.

Most Európában ezt kezdik felismerni néhány vezető politikusok, akik hülyék voltak eddig és bedőltek a bevándorlás általi jólét fokozásának.

Nincs jólét fokozása. Dolgozni kell mindenkinek a megélhetésért. Nem Távol Keletre kitelepíteni a termelő üzemeket. Ne a kereskedők vezessenek! Saját értelmes politikát kell folytatni! Ebben Magyarország a példamutató.

Jézus születése után 600 évvel ott van Mohamed, aki Jehova Úristen agresszív társa által az Univerzumi igazságot köpte be a köztudatba, hogy mindig az erősebb győz.

Erre alapozott a sátánista filozófia, ami 2000 év óta ellene szól édes Jézus békés politikájának.

Felépítette a pénz világrendszert, amivel mindenkit igába tud dönteni.

Ennek birtokában elbutítja az embereket az anyagi értékrenddel.

Ennek kiszolgálója, főharcosa Soros György és öntudatlan kiszolgálója Angela Merkel

Gondolkozzatok értelmes emberek!

Aki nem tudja bebizonyítani a gyakorlatban az általa hirdetett ideológiát, az elvész.

Most attól függ minden, hogy milyen világrendszerben szeretnétek élni.

Békében és szeretetben, vagy örökös egymás gyilkolásában.

Nagy Sándor után felhagyott az Úristen teremtményeinek egymás elleni vezetésével, mert ennek célja mindig az értelmesebb győzelmére irányult.

1903 óta felhagyott az értelmes, de mindenkit kihasználó zsidóság támogatásával. 1903 óta a magyarságot, a világ legintelligensebb népét vette pártfogásába. Megszenvedte ez a nép a korábbi időszakot. Erről szól a himnusza is.

Most egy jó időszakban haladunk. Olyan országvezetőnk van, aki a nemzet érdekét képviseli.

Ennek a nemzetnek kell példát mutatni közel 1000 esztendőben a földi világ népeinek.

A jelenleg politizáló és bevándorlást támogató politikusok mind a sátán emberei.

Rohadt gazemberek, akik tetteikkel nem bizonyítják állításaikat.

Most az lenne a példamutató Angela Merkelnek, ha a családjába befogadna 3-4 muszlim hitű arabot vagy négert együttélésre, de ilyenről még nem volt példa ezek között a mocskos politikusok között. Csak mind a koncért prédikálnak.

 

Budapest , 2017. 08. 05.                                               Sztelek Gábor Pál

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 62
Heti: 33
Havi: 979
Össz.: 78 175

Látogatottság növelés
Oldal: MAGYAROK
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »