LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

A GRAVITRON SUGÁRZÁS MÁGNESMEZEJÉNEK HATÁSMECHANIZMUSA AZ EMBERI TEST SZERKEZETÉRE  II.

 

A hivatalos tudomány által még fel nem dolgozott mikronikai részecskékből az elektroaktív elektronnal már gyakorlatban boldogulnak. (motorok és elektronikus szerkezetek) 

A gravitronnal már nem foglalkoznak, mert nem tudják mérni. 

A fotont láthatóság alapján képesek vizsgálni, de a szerkezetével nincsenek tisztában. 

A jomaidonról, ami az élet alapja az Univerzumban elképzeléseik sincsenek. 

A mezon az ionszerkezetek létrehozója, ilyen vonatkozásában még nem vizsgálták hatását.

A pozitron, ami az elektronnak a magja és a fizika úgynevezett alfa sugárzásnak ismeri, a rákgyógyításban próbálkoznak vele.

A bilon jellemzően a bilokációs test anyagának a felépítője. De most nem megyünk bele ezekbe az ezoterikusnak nevezett dolgokba, mert aki látta is a második testben bilokációsan megjelenő személyt, az sem képes ezt tudatilag rendezni. 

A jang, amit tudonként is nevezünk, ez a tudatműködés által kibocsátott anyag-energia sugár.

A jinből álló mondatok az Úristen közlése, illetve parancsa.

A dutont béta sugárzásként ismeri a fizika. 

A gamma-sugárzás az egységes anyagrészecske-sugárzás, amit az atomrobbantásokból tapasztalt meg a világ. 

Minden részecske tudatilag irányítható, természetesen csak érett, sok életet megélt , tanult tudattal. A részecskék állandóan áramlanak, örvénylenek az Univerzumban.

Bármely részecske, amikor anyagba ütközik, azonnal mágneses mezőt képez az anyag körül. Amennyiben polarizált áramlásról van szó, akkor kialakul olyan eset és annyira erős mágneses mező, ami károsítóan hat az emberi szervezetre, pl. a Föld olvadt magja és szilárd kérge közötti forgási sebességkülönbségből adódóan az elektron morzsolásból létrejövő gravitron sugárzás át tud hatolni a szilárd kérgen úgy, hogy annak kristályszerkezete polarizálja.

A gravitron kiáradás a felszínen egy rácsszerkezetet alkot, mintegy függőleges, egymásra merőleges falakat alkotva, tehát cellákat alkotva, amik fölfelé nyitottak. Ezt nevezzük Curry-hálónak.

Ezen cellák falai úgy viselkednek, hogy az ott kiáramló gravitron anyag-részecske sugárzónák hatására az erre ráfekvő személyt, a benne kiváltott mágneses mező tönkreteszi.

Ha valaki a gravitron sugárzási sávok kereszteződési pontján fekszik 5-6 éven keresztül, abban mindenféle rákos elváltozások bekövetkeznek.

Gyakorlati tapasztalat, hogy a megvásárolt házban ugyanoda tette az 50 éves hölgy az ágyat, ahol az elhalt előző tulajdonos ágya volt, aki vastagbélrákban halt meg és hozzám akkor jöttek, és tudtam feltárni a kiváltó okot, amikor 5 év után vastagbél műtétre kellett menjen az új tulajdonos.

A gravitron sugárzás a földből 2010. decemberig fix helyen érkezett föl mindig. Akkortól az Univerzumi kölcsönhatások folytán megbolondult a magma örvénylése és változó időpontokban elindultak a Curry sávok rendezetlen irányba, néha oda-vissza mozogva.

Három hónap után ez a rendezőtlenség úgy rendeződött, hogy a sávokból adódó Curry-csomópontok kb. másfél óránként átlós irányban vándorolnak át egy csomópontnyi távolságra és ezt 9-10 perc alatt megteszik. Utána megint tartják a fix helyüket.

Nagyon sok esetben napközben is, de előfordul, hogy éjszaka is a kozmoszból árad a gravitron a Földre. A kozmoszból napközben a Napkitörésekből beömlő gravitron áradat, éjszaka pedig más Csillagok felszínének megbomlásából adódóan a magma határról árad Földünkre a gravitron sugárzás.

Ilyenkor még a földi gravitron sávokat sem lehet mérni, mert ez a kozmikus áradás mindenütt kitölti a teret.

A gravitron sugárzás bármilyen anyagba ütközése mágneses mezőt alakít ki az anyag körül.

Ez lehet élő szervezet, de bármely anyag , pl. üvegpohár, vasdarab, rézdarab, kődarab, szuszpenzió, vagy kocsonyás anyag, ami körül ezt a mágneses-mezőt bármikor érzékelni lehet.

Amennyiben a fizikusok akár a gravitron , akár bármely mikronikai részecske sugárzás hatására az anyag körül auraként kialakuló mágneses-mezőt mérni tudnák, akkor születne meg az a demokrácia, hogy először, ötödször, százötvened szer és ötezer-egyszáz-negyvennegyedszer testet élő lélek azonos képességekkel és értékkel rendelkezne, de ez csak a tudomány álma.

A hálórendszert pl. Lengyelországban száz évek óta figyelembe veszik a házak építésekor. Magyarországon a vörös időszak kiirtotta még a szenzibillel mérő orvosokat is, ezért itt úgy építenek, hogy nem tervezik meg, hogy abba a házba hova fognak kerülni az ágyak, ahol a napnak egyharmadát fekve tölti a személy. Ebből adódóan nagyon sok kaptárépületben a beépített szekrények eredményeként képtelenség jó helyre áthelyezni a fekhelyet. Nagyon lényeges, hogy a másfél órás ciklusokban nyugodt helyen feküdjön és pihenjen a test és azt a 10 percet , amikor átvonul rajta a Curry-háló, csak az érzékenyebb személyek szenvedik meg.

Szíves figyelmébe ajánlom minden élénk eszű reumatológus orvosnak a fent leírtakat, hogy átgondolják, mert pontosan ebben a szakmában a tehetetlen segíteni akarás sokakat az apátiához vezet.

Az emberi szerkezetnek különböző elemeit más-más módon befolyásolja a gravitron sugárzás által kialakult mágnestér. (Gravitron mágnestér , a továbbiakban csak mágnestér). Ez a mágneshatás a nagy vénás erek falát alkotó simaizmokban ellazulást eredményez, aminek hatására nagyobb mennyiséget fogadnak be a meglévő vérmennyiségből, elsősorban a hasi fővéna, tüdővéna, végtagi fővénák. Ezért a szív nehezebben kap vér utánpótlást a szivattyúzáshoz és magasabb pulzusra kapcsol. Ennek eredményeként az agyba , ahol szintén a simaizmos vénafal ellazult és az artériának kisebb a nyomása a szapora és eredménytelenebb szívműködés miatt csökken az agy oxigén ellátása és ez szignifikánsan növeli a rosszullétet. Ugyanakkor a tüdőben a rosszullét érzés miatt kapkodó szapora lihegő légzés alakul ki, aminek oxigén felvételét a lustán visszaáramló vénás vér nem tudja kellő mennyiségben szállítani a rendszerbe.

Amikor fekvés vagy alvásból arra ébredünk, hogy görcsöl a talpunk, vagy a comb térdhajlító izma, vagy az alsó lábszár háromosztatú izma, akkor tapasztaljuk, hogy a harántcsíkolt izomzatra viszont összehúzóan, görcsöt okozóan hat ez a mágnes-mező, amennyiben éppen ott halad keresztül a Curry sáv.

Ha fejjel Déli irányba fekszünk, akkor először az alsó lábszáron, majd a combon, utána a húgyhólyag harántcsíkolt izomrendszerén érzékeljük az összehúzódást, aminek eredményeként meg kell keresnünk a mellék-helyiséget. (Tömbházban a földszinten lakva, amikor kimegyek éjszaka, ugyanakkor zúdulnak le az emeletekről a WC öblítések.)

Mivel az artériás ereknek simaizom és ezenfelül harántcsíkolt izom alkotta réteges érfala van, ezért az ottani harántcsíkolt izomzat ellentétes hatásban a sima-izomzattal megtartja az érfal normál állapotát és keresztmetszetét. A szív koszorú ereiben csak sima-izomzat van, ezért okoz sokaknak panaszt.

 Ahol nagyon fájdalmasan jelentkezik a gravitron sugárzás mágnes-hatása, elsősorban a csonthártya és az inak, és ebből ered az ízületi fájdalom. Továbbá a harántcsíkolt izomzat folyamatos görcsös húzódása, tónus fokozódásával az ízületek feszülését eredményezi. Mert a csonthártyán áthatolva kötődnek a csonthoz az inak és a vázizomzat kötegei. A csonthártyát és az inakat tápláló vérerek fala simaizom réteget tartalmaz. Erről tudjuk, hogy a tónusát elveszti a gravitron mágnesség hatására és leromlik a vérnek az oxigén leadása. A porcszövetben is elváltozást okoz a gravitron mágnes hatás, aminek a túlterheléssel együttes eredményeként bontja annak szerkezetét. Létrejön az úgynevezett kopása és az egymáshoz érő csontfelületek direkt súrlódnak egymáson. (Ropog és fáj a térde ilyenkor a betegnek lépcsőn járva.) A fentírtakkal együtt, a harántcsíkolt vázizomzat görcsös merevedése és oxigénhiányos állapota fájdalmas és mivel csontra tapadása a csonthártyán is áthatolva rendellenes irányban és folyamatosan terheli a vázizomzatot, beleértve az ínszalagok ugyanezen hatását is, végeredményben deformálja az ízületet. Az ízületben a kollagénsejtes porc igyekszik kitüremkedni és közben pusztul. Baker ciszta is kialakulhat. Lehet eredményesen kezelni és a görcsös húzódásból származó fájdalmakat megszüntetni infra polarizált fénybesugárzással a vázizmokra és inakra célozva, de a gyógyuláshoz célzott diéta és testedzés kell. (Nem foglalkozunk a túlsúly miatti túlterheléssel.) 

A csonthártyát, izmokat, inakat befolyásoló mágneses-mező ezekben a szerkezetekben lévő érző idegvégződéseken keresztül indítja el a fájdalom érzetet.

Az ízületi porc érthetően tönkremegy a keletkező fájdalom miatt, ami az izmokban, inakban és az ízület közeli csonthártyában keletkezik és helytelen testtartást és helytelen mozgást eredményez. 

Az ízületi porcra éjjel-nappal rendellenes nyomás nehezedik, aminek eredményeként az anyagcseréje leromlik és különösen a kevés mozgás eredményeként tud tönkre menni. (Természetesen itt nem beszélünk a húsfogyasztók magas húgysav kristály lerakódásáról. Mert az ennél sokkal gyorsabban tudja tönkre tenni az ízületi porcot, de az csak életmód kérdése. Több zöldséget, gyümölcsöt, magtermést, és kevesebb húst kell fogyasztani. A hús helyett inkább halat enni.) 

A gravitációs mágneses tér igen közel álló az elektromos mágneses térhez, mert a gravitronban csupán eggyel kevesebb elemi részecske van, mint az elektroaktív elektronban. (A közelhatás miatt tud gyógyhatást kiváltani a szervezetben a mágneses ágymatrac.)

Az idegrendszerünk elektromosan működik. Az elektroaktív elektronok mágneses mezője az érző idegpályákra fejti ki a hatását és az agyat az analitikus gondolkodásban gátolja. (Jellemző időjárási fronthatáskor a közlekedési balesetek megszaporodása.) 

A nem amperos elektromos feszültség a motorikus idegrendszert befolyásolja. (Az amperos áramütés is az idegek által okozza az izomzat összerándulását. Egészen durva esetben helyi égéssel kimarást tud létrehozni. Pl. korábban a HÉV mozdonyok tetején dolgozó szerelők óvatlanul vezetékhez érve hatalmas égési sebet szenvedtek, sőt egyes esetekben meghaltak.) 

A gravitron testbe lépését nincs mód kivédeni. Időlegesen eredményt hozó megoldásokat garmadával kitaláltak már, de mindegyiknek megszűnik a mentesítő hatása idővel.

Addig hatnak ezek a megoldások, amíg a feltaláló akaratának erőssége kitart. 

Megoldás az, hogy az ágyat a hálórendszerhez kell igazítani, annak nyugalmi elhelyezkedését figyelembe véve. Aki érzékeny, az bizony a másfél óránkénti sáv-vándorlás miatt egy kicsit fel kell keljen, vagy ha egyedül alszik dupla ágyon, akkor át kell gördüljön az érkező sávon. 

Időben változó, hogy mikor enyhébb és mikor erősebb a sáv hatása. Néha előfordul, hogy egész éjszaka nem kell menekülni előle. Sajnos ez a ritka eset. 

A nyugalmi elektronnal és a jomaidonnal, az enyhe foton sugárzással, a janggal és a jinnel nincs baja a testnek. A többi 7 mikronikai részecske áthalad a testünkön és szintén kifejt specifikus mágnes-hatást, de ezek normál körülmények között nem befolyásolják a szervezet működését. (Az atomrobbantás nem normál eset.)

A természetben jelen lévő gamma háttérsugárzást megszokta az emberi szervezet. 

Az elektro-szmognak nevezett hatást az elektroaktív elektronok váltják ki a testbe ütközve mágnes-mezőt képezve. (Pl. kandómozdony vezetőknél és magas feszültségű vezeték alatt lakóknál alakulnak ki elváltozások a szervezetben.) 

Ezt a hatást ugyan ki lehet védeni Faraday kalitkával, csak bonyolult ebben lakni.

Budapest, 2016. 04. 14.

 dr Magony Edit                                            Sztelek Gábor Pál

     orvos                                                        kutató mérnök

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 62
Heti: 47
Havi: 993
Össz.: 78 189

Látogatottság növelés
Oldal: A GRAVITRON SUGÁRZÁS MÁGNESMEZEJÉNEK HATÁSMECHANIZMUSA AZ EMBERI TEST SZERKEZETÉRE II.
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »