LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

Nukleáris helyett Hidegfúzió

 

Múlt-kor

 

53 000 évvel ezelőtt ugyanitt járt Naprendszerünk, mert 25 600 évenként tesz egy kört, aminek itt van a Maya naptár szerinti végpontja, ahol most vagyunk.

Itt kapja a legzordabb sugárhatást Naprendszerünk, amit már mindannyian érzékelünk, és fogja kapni a legsűrűbb masszívum becsapódásokat 2036-38 között.

Majd 2053-ban fog kiérkezni ebből a zaccos zónából. Az egy nagy kérdés, hogy milyen eredménnyel tudunk kiérkezni, mint Naprendszer és azon belül a Földünk.

30- 35 ezer évvel ezelőtt a túlélésért építették a Boszniai piramisokat, de hála Jele Úristennek, aki a kompetenciáján belül a masszívumokkal játszik, nem lett szükség ezekre.

Ha most időben visszamegyünk 2 ciklussal ezelőttre, durván 53 000 évvel ezelőttre, akkor a 10. bolygón élő és Jelenich által teremtett intelligens népesség felmérte a veszélyhelyzetet és egy műbolygót bocsátottak ki 300 személlyel Nap körüli pályára.

Számításaik beváltak, a 10. bolygót elháríthatatlanul szembe találta egy akkora masszívum, ami azt törmelékké szétszórta Naprendszerünkben. A genetikai továbbélés megvalósításához kiküldött Nap körüli műbolygó teljes ökoszisztémával létezett és működött. A megőrzött gáztere azonos volt a 10. bolygó légterével. A gravitációt a perdülettel a korábbihoz állították be.

Ebből adódóan, amikor „Holdkompokkal” leszálltak a Földre, csak szkafanderben tudtak létezni és nehezen mozogtak a Földön, mert itt kétszer akkora volt a gravitációs vonzás, mint amihez ők hozzá voltak szokva.

Akinek módja van utazni, nézze meg Egyiptom piramisainak relikviáinak szobrait, nézze meg Irak-Irán területén a még Amerikaiak által le nem rombolt régészeti leleteket, vagy nézze meg a Nasca fennsík légkörből látható rajzolatait és a barlangjaiban és piramisaiban elkészített véseteket, amit az akkori lepusztult intelligenciájú népesség alkotott az általuk Istenített lényekről! 

A 2 ciklussal ezelőtti nyomorult emberi népesség ugyanúgy homoludens szinten (amazonasi őserdő indiánjai, malaysiai szigetvilág őslakói, beás cigányok, északi eszkimók, inuitok) 5 -változós energia-anyag konstrukcióként. Ugyanis a homosapiens megmaradt családok és törzsek 7-változós anyag-energia szinten működő továbbélői voltak a katasztrófának. Ezekből épült fel a mai civilizáció. Exponenciális volt a felfejlődés.

De mindezt figyelembe véve, akiket annak idején és azóta a több-Isten vallásban istenítenek, azok 4-5-6-7-8-9 anyag-energia térszerkezettel létezők voltak. Ezek 7000 évvel ezelőtt eltávoztak a Naprendszerből, mert nem sikerült nekik hibridizációval a lelkük továbbéléséhez genetikai alapot teremteni. Másik Naprendszert kerestek, ahol továbbpróbálkoznak. Ez a múlt.

 

Jelen-kor

 

A jelenlegi technika felfejlődése odáig jutott csupán, hogy a 4-változós anyag-energia térszerkezetet tudja csak megérteni. Mivel minden új impulzus megértése érzelmi alapokhoz kapcsolódik elsősorban és utána történik az agyban az összevetés az értelmi tanult és a korábban begyűjtött hosszú távú intelligencia tapasztalataival.

Így működik az agy és az elme. A bal oldali agyfélteke az analitikus, a jobb oldali agyfélteke kapcsolódik az elméhez és a tudati aurához, ami a Mindenséggel összekapcsol.

Ezen emberi sajátosságok és fölépítési struktúra után áttérhetünk a fizikára, ami a továbbélést biztosítja.

 

Jövőnk

 

Amennyiben még 2036-ban is lesznek nukleáris erőművek és nukleáris arzenálok felszámolatlanul a Földön, akkor semmi lehetősége nem marad az emberiség továbbélésének, még a Denver alatt megépített 6-12 lépcsős pincerendszerű búvóhelyen sem a továbbélésre. Ami fölött 9 m vastag betonréteg van, mint repülőtér.

A készletek kifogyása után az innen feljövő zsidóság képtelen lesz megélni a felszínen.

Ezt a jövőképet, mint reális mérlegelés eredményét, gondoljátok át és fogjatok hozzá a műszaki fejlesztéshez! Most megadom, amit hasonlóan drága Andrea Rossi kidolgozott, annak megfelelően, a Mengyelejev táblázat szerinti lehetőségeket.

Kezdjetek el dolgozni, de gyorsan, mert rövid az idő!

És ne felejtsétek el a Japán Fukushimai beavatkozást, ahol a Moszad zsidó szervezet atombombákat helyezett el a tengeri hullámot megelőző robbanás kiváltására!

Ugyanez a Moszad van itt Magyarországon a Kolozsi téren, itt van egy központja. Bárhova beavatkozhatnak, bárkit megölhetnek. Legyen erről tudomásotok, egy földszintes épület a Kolozsi téren. Katonai kiképzőként címmel érkeztek és állandóan itt vannak, abszolút szabad mozgásuk van mindenütt, fekély az országban. Majd mindezt kigyógyítja a kisebb és nagyobb becsapódások tömkelege, mert a túlélés érdekében működik a Mindenség. Nem azért, hogy egyes cionista érdekek megöljék a Teremtőtől továbbadó adaptorokat.

Voltak választott népek régen a Gallok. Utána következtek a Germánok, utána jöttek a zsidók.

És 1903-tól a magyarság a választott nép, aminek feladata a világon a beltenyészetet megakadályozni, a tudást közreadni és az Isteni akaratot az embertömegek vezetésében helyes irányba terelni.

Minden korábbi uralommal rendelkező kiválasztott nép, hatóképességében mindent megtesz az újjal szemben.

Ezért van az, hogy Izrael irtja körülötte az arab világot és olyan ideológiát terjeszt, hogy aki nem izraelita, az mind állat, Goj, tehát megölni való, becsapni való, átverni való. Erről szól a Talmud.

2000 év óta ez a törekvésük. Világuralmat csinálni, ezzel a pénz hatalmát felhasználni és a sok hülye Gojt kényszerhelyzetbe hozni.

 

Teendő

 

Használjátok az agyatokat! Végezzétek el az agykontrollt! Kapcsolódjatok az Úristenhez, aki JHVH, Jehova, aki teremtette a földi embert, cselekedjetek az Ő akarata szerint és boldogok lesztek egész életetekben akár Goj, akár részlegesen bekeveredett zsidó génekkel rendelkeztek!

Na most adom, amit ígértem, a fizikát. Nem öncélúan, hanem csak ennek eredményeként. Aki ennek ellenére akarja használni, az bele fog pusztulni, mert felrobban bele, vagy olyan sugárszennyezést szenved, amitől elpusztul. Kapcsolódjatok az Úristenhez, Ő tőle van.

Most átadok mindent a további munkához. A számítás módját Andrea Rossinál mintaként meglátjátok a honlapomon. A megértését a korpuszkuláris energiából és a LÉT-TUDAT KÖNYV Univerzum szerkezete fejezetéből tanulhatjátok meg.

Dolgozzatok rajta, hogy gyerekeitek, unokáitoknak és ükunokáitoknak is módja legyen itt élni, a Földön!

Mert ahol nem volt ennyi becsapódás, ott sokkal magasabbra tudott emelkedni az értelmiségi és intelligencia színvonal. Sajnos, ahol 25600 évenként újra bekövetkezhetnek hatalmas becsapódások, ez azt eredményezi itt a Földön, hogy csak gyors fejlődés lehetséges. Ha leviszik ezt a tudást a Denver alatti pinceszintre és ebből továbbfejlesztést csinálnak, akkor van mód egy gyors továbbfejlődésre itt a Földön.

 

Na most a fizika:

Minden palládium elektródával működik.

Majd később általatok kidolgozandó liquidiumban, mert nem rágja a szájatokba az Úristen a teljes megoldást ingyen, fáradtság nélkül.

Nektek kell kikisérletezni!

 

Cirkóniumból - stronciumot : 50 110 Hz frekvenciával,

 

vanádiumból - franciozumot : 32 000 Hz frekvenciával,

 

céziumból - rubídiumot : 24 000 Hz frekvenciával.

 

Nikkelből a rezet megcsinálta Andrea Rossi, ott látjátok az átszámítás mintáját.

 

Molibdénből - irídiumot : 230 000 Hz -en,

 

mangánból - tóriumot : 33 000 Hz-en,

 

uránból - káliumot : 500 Hz-en,

 

ródiumból - nátriumot : 302 Hz-en,

 

bizmutból - hidrogént : 16 Hz-en.

 

Ezzel hajtotta autóját Tesla. Most már vannak hidrogén üzemmódra kialakított járművek, csak nem kell minden szüntelen beállni a kútra, hanem évekig üzemelhetnek saját hidrogén fejlesztővel.

 

Erbiumból - Neptúniumot: 8 Hz-en.

 

Ezeknek az energia kinyeréseknek a löttyét, azt már ti keressétek ki!

 

Rajtatok a világ szeme!

 

Nem tudjátok elkerülni, hogy kézbe vegyétek a LÉT-TUDAT Könyvet, ami az Atya Istentől és az Úristentől származó, és nem emberi és szellemvilági kitaláció!

Nem árt, hogyha e 3 honlap mindegyikét elolvassátok, talán kinyílik az értelmetek a Mindenségre!

 

www.let-tudat.hu ;

 

www.korpuszkularis-energia.hupont.hu ;

 

www.csalad-orvos-let-tudattal.hupont.hu .

 

És minden este csináljatok mérleget elalvás előtt az Úristennel a napról, valamint minden reggel kérjétek a vezetést, hogy a Mindenség javára legjobban cselekedjetek!

Meglátjátok, hogy ettől jóra fordul az életetek!

 

Mert aki most csak magának rabol, az a következő leszületésben megy Afrikába felpuffadt hassal éhen nyomorogni. Nincs külön menyország és pokol, csak folyamatos tanítás van az 5145 testbe születés során.

 

Én megadtam azt, amit az Úristen közölt, velem ne vitatkozzatok, mert akkor a Teremtővel vitatkoztok!

A Teremtő azt akarja, hogy ne pusztuljon le az emberiség a Földről!

Szedjétek össze magatokat és dolgozzatok!

Ennyit erről.

 

Budapest, 2015.04.27.                                                                                                        Sztelek Gábor Pál

                                                                                                                                           kutató mérnök

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 62
Heti: 57
Havi: 1 003
Össz.: 78 199

Látogatottság növelés
Oldal: NUKLEÁRIS HELYETT HIDEGFÚZIÓ
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »