LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

HASNYÁLMIRIGY MŰKÖDÉSI RENDELLENESSÉGE

 

Észrevehetjük, ha hajnalban felső testünk rendszeresen a mellkasi oldalon beizzad, ha rosszullétes tudatzavarunk, összerendezetlen gondolkodásunkat érzékeljük. Hideglelés, reszketés szintén utal rá (de lehet megfázás is), folyamatos izom elgyengülés, étkezés utáni lefekvési kényszer, mert az agyból leszáll a vér. Jellemző még a lábödéma bizonyos napszakokban. De szokott még bordaív alatti övszerű fájdalom is jelentkezni. Ezek azok a jelek, amiből bárki rájöhet, hogy hol van a probléma.

Létrejöhet belső gombáktól, mikroparazitáktól és makroparazita fertőzöttség eredményeként. Továbbá, mint bármely más belső szerv meghibásodása, létrejöhet egy gravitron sugárzás által túlterhelt állandó Curry csomóponton való fekvéstől. A vízér is okoz ugyanilyen hatást, csak idő kérdése. Az alkoholos hasnyálmirigy gyulladás is közismert.

Mindenkor a kiváltó okot kell tisztázni és azt megszüntetni! Semmiképpen nem a szikés megoldás a jóra vezető.

A kiváltó ok megszüntetését követően 3 napig fekvés és teljes koplalás, normális mennyiségű szűrt víz fogyasztásával és utána általában 6 hétig olyan diéta javasolt, ami a következő szűk repertoárból áll:

4. naptól lehet fogyasztani burgonyát héjában főzve vagy mikróban sütve fedél alatt, hogy ne legyen száraz és fokhagyma bármilyen mennyiségben. Sót szükség szerint lehet fogyasztani, bármi más fűszer tilos!

A 2. héten már szabad vajat is tenni a burgonyára és fokhagymát! Inni csak szűr vizet.

A 3. héten papírvékony szeletekben nagyon jól füstölt érett szalonna szikkadt kenyérrel ehető és akkor már csalán tea, persze cukor, citrom nélkül. Ez már kondíció javító. Itt is a fokhagyma lényeges. Főtt rizs enyhén megvajazva szintén fogyasztható. Kovászos uborkából keveset.

Tojás sárgáját a 4. héttől lehet társítani szalonnával és szikkadt kenyérrel, a fehérjét mellőzni kell a 9. hétig! Kovászos uborka fogyasztható.

A 6. héttől a fűszerekből petrezselyem-, zellerlevél apróra vágva mehet, a petrezselyem-gyökér, zellergumó főzve ehető.

Semmilyen gyümölcs és semmilyen zöldség nem fogyasztható! Ezeket csak 6 hét után lehet fokozatosan bevezetni és akinek húsra van szüksége, az a 9. héttől fogyaszthat nagyon szolid kezdéssel húst vagy halat.

Vöröshagyma nyersen és főzve is a 8. héttől fogyasztható.

Bort a 9. héttől szabad fogyasztani, sört a 12. héttől. Pálinkát sokáig nem!

Tejet, sajtokat a 9. héttől lehet fogyasztani!

Ha az elején a kiváltó okot megszüntették, ezzel az eljárással biztonsággal visszanyeri az egészségét és erőnlétét a páciens.

 

Magony Takács Edit dr                                  Sztelek Gábor Pál         orvos                                                           kutató mérnök

Budapest, 2014.10.09.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 26
Tegnapi: 62
Heti: 26
Havi: 972
Össz.: 78 168

Látogatottság növelés
Oldal: HASNYÁLMIRIGY MŰKÖDÉSI RENDELLENESSÉGE
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »