LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

Jézus tanításai

 

mind igazak. Viszont a Biblia európai nyelvekre fordítása csak 67 % igazságtartalommal bír a hatalom támogatásának szándéka miatt.

Egyébként meg a 2 évezreddel ezelőtti értelmi szintre készült.

A miérteket nem tartalmazza, csak azt, hogy jó légy.

Még a félrehagyott fejezetek is , pl. a bélmosást propagáló részek is csak jó tanáccsal szolgálnak, de nem a parazitákkal foglalkoznak, amit az étkezéssel bevesz a népesség.

 

Akik az ALLAH AKHBAR-ban leírtakat képtelenek átfogóan, összefüggéseiben megérteni, azok a legközelebbi szavazáskor a magyarságot félrevezető előző kormány mellett fognak szavazni, mert attól várnak heti 2 sörrel és 5 deka vajjal többet. A mostani ellenzék csak pozícióharcban előrejutást akar és ha hatalomra kerülne, újabb államkölcsönökkel megterhelné az országot, ezáltal a bunkó népnek tudna adni valami látványos jólétet átmenetileg.

 

A jelenlegi kormány ellen hiába hoznak fel való igaz vagy rágalom jellegű indokokat, mégis kihozta az országot az adósság örvényéből.

Lassú, de biztos haladással az igaz munka által megtermelt jólét felé haladunk.

 

Az európai parlamentben most is van legalább 2 olyan személy, akik mindenkor „hazájuk” ellen, a magyarság ellen szavaznak.

 

Ezek a rohadt hazaárulók és az országon belüli hazaárulók, mint Gyurcsány Ferenc és üzlettársai nem érdemlik meg a levegőt, amit beszívnak, de az Úristen nem irtja ki ezeket, mert ha még élnek 2,3, vagy 10 életet, lehet, hogy az emberi közösség eredményes jótevői lesznek. Ezt a gondolatmenetét Csaucseszkuval kapcsolatban értette meg velem az Úristen, (mert én mindenképpen kiirtani szándékoztam Csaucseszkut, akkori találmányom pontosan erre célozva készült.)

 

Most becsületes magyar emberek, csak azt tehetitek, hogy az ellenzékiek buta, korlátolt agyú táborát győzhetitek meg logikus, de főleg érzelmi okfejtéssel. A buta emberek logikára nem , csak az érzelmekre hallgatnak.

 

A Jézusi születést a Bibliában félre értelmezték. Nincs olyan, hogy a „Szent Lélek szállta meg Máriát”. Minden teremtett lélek a Szent Lélek egy darabkája. Az Úristen 5.000 évig vágyta, hogy legyen fia. Rámutatással és teremtő akaratával vezényelte a pártus hercegnőbe, Máriába a Jézus lelkét, aki még az ATYA ISTEN által lett teremtve és a legtöbb szeretet és jóság birtoklójának ismerte Jehovah a sok földi újraépülő, katasztrófák által lebontott kultúrák alatt.

 

Tizenhatunkat, 16 lelket adott az ATYA ISTEN Jehovának a Földre segítőként. Közülünk 1 már végső pihenőre tért. Ő volt Ariel. Már csak 15-en vagyunk.

Engem, Á-t, most rendelt testbenélésre az Úristen akarata, rámutatva Cseke Ida, igaz magyar genetikájú asszonyra. Ezáltal lettem gyermeke. Ezért kell adjam a hitet az Úristen jelenleg ezer éve választott népének, a magyarságnak.

 

Előző választott népe, a zsidóság befejezte a rábízott küldetést. Jelenleg már reakciós momentum. Az Iszlám Állam támadásával fog szembekerülni.

 

Az Úristen szeretete mindig logikusan a továbbfejlődést szolgálja. Nem érzelmi alapú, mint gyenge képességű teremtményeinek, az embereknek a szeretete.

 

A zsidóság foga fehérjét mutatta meg a bedőlt devizahitelesek programjában a sokak öngyilkosságba hajszolása által.

 

Ugyanilyen volt a libatenyésztős program Bajnai Gordon által vezetve. Most kicsit vissza húzódtak, mert az Iszlám kemény ellenfél számukra.

 

Magyarország állni fogja az Iszlám nyomását, ha a magyar nép támogatja a választáskor ezt a kormányt.

Ellenkező esetben ugyanolyan hülyén vetítik tilóra a nyakukat, mint Európa népe Angela Merkel által megtévesztve.

Egyszerű emberek! Bárkibe bármit be lehet táplálni egy éjszaka alatt, ha ott van az illuminátus éves értekezletén. Nem szidom Angelát. Nem tehet róla, hogy a meghívásnak nem tudott ellenállni. Az illuminátusnak pedig rabszolgákra van szüksége és kiváló hipnotizőrei vannak.

 

Allah Akhbar, mert hozzánk képest, földi emberekhez és a Mindenség lakható bolygóin élőkhöz képest több ezerszer hosszabb idő után megy pihenőre.

Ez nem jelenti azt, hogy Ő bárkinél erősebb. Sőt még nem is teremtő, csak egy bolygónak a vezető személye. Mohamed próféta mint jó médium, túllihegte Allah személyiségének erejét.

 

Kell a Földön a kiválogatás, mert Jehovah „spermái” a kibocsátott lelkek túl sokan vannak a Föld eltartó erejéhez képest.

 

Ezért baromság az olasz parti őrség embermentő attrakciója. Ez helyett a gumicsónakokat helikopterről kellene kilőni az indulási helyszínen.

 

Teljesen téves elképzelés volt, amit terjesztett Angela Merkel a nyugdíj biztosításra.

Jelenleg átjut egy migráns Európába és túl beteg ahhoz, hogy dolgozzon. Viszont a családegyesítési buta törvény által utána hozhatja 3 feleségét a 12 gyerekkel. Kapja a segélyt. Mindenki ellátást kap. Dolgozni nem akar. Viszont az Iszlám ideológiát átadja. Azaz, ha még gyengék vagytok, húzzátok meg magatokat. Majd, ha túlszaporodjátok az Európaiakat, akkor kell beindítani a vérontást.

Allah Akhbar! Ez a vérontásnak csak az előjele.

 

Minden gyerek anyatejjel együtt szívja magába ezt az ideológiát. Mohamed igérete szerint a szűkös jelenlegi helyzetükből csodálatos gyönyör földjére jutnak, ha jelenlegi életüket az Iszlámért áldozzák.

 

Mohamed a visszavágás Amerika összes korábbi haszonszerző hadjáratainak.

Ez van.

 

Osszátok meg és adjátok tovább Értelmes Emberek!

 

Budapest, 2016. 08. 24.

 

dr Magony Takács Edit                                                        Sztelek Gábor Pál

             orvos                                                                             mérnök

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 82
Tegnapi: 62
Heti: 82
Havi: 1 028
Össz.: 78 224

Látogatottság növelés
Oldal: JÉZUS TANÍTÁSAI
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »