LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

Végstádiumú Rák betegség fájdalom csillapítása és teendője

 

Ez az írásom csak azoknak szól, akik teljes hittel vannak a Teremtő Úristen és a Mindenség működése iránt.

 

Előző írásaimban részleteztem a 4- 7- változósig anyag-energia szerkezetű embert.

 

Ennek az embernek, ha bajba jut a rák okozta elváltozás miatt, akkor az onkológia egy protokolláris kezelést ad függetlenül attól, hogy ennek az embernek a rákos elváltozásai mitől adódtak, előbb utóbb kegyetlen kínok között hal meg.

 

Lehet, hogy tud élni 3 hónapot, lehet, hogy tud élni 12 hónapot, de kevesen élik meg az 5 évet és a befejeződés ugyanolyan borzalmas.

A kiváltó okról most ne beszéljünk, mert az lehet karmikus, de lehet életvitel-szerű, sugárhatás és lehet fertőzéses (onkogén vírus által okozott).

 

Arról beszéljünk most, hogy a végső kínokat hogyan kerülje el az illető

 

Ehhez tudni kell minden orvosnak is, hogy az ember lélekből, mentáltestből és fiziológiai testből áll, aminek a kivetülése az asztráltest.

A lélek az, ami tovább él, új testet vesz fel és újra leszületik egy fogamzásba.

Minden új testében az előző élet végén a Teremtői megítélés során kiszabott karma érvényesül.

 

Ez nem büntetés, ez nem jutalmazás, ez csupán csak tanítás a lélek számára. A tanulás, az intelligencia begyűjtés, az élet célja. A lélek minden egyes földi élet alatt, minden egyes testben élés alatt tanul és hozamát hozzá adja a szummázathoz. Ez az intelligencia.

 

A szummázatból mindig csak egy egységnyi részt hoz le a fogamzáshoz. Ebből indul újra minden egyes testi életben. Ennek a lélekegységnek leérkezése nélkül nincsen fogamzás.

Ezek az emberek, akik így elindulnak, mert a lélek az ember, megszületnek és megkapják azt a készség-kódot, amit akkor, az első lélegzetvételükkor a kozmikus összsugárzás meghatároz.

 

Megkapják azt, ami a karmájukban van, megkapják azt, amilyen nemzetbe és helyszínre születtek, a nemzetnek a szellemét. És megkapják azt a genetikai együtthatót, amit az apa és az anya a testbe közvetített. Nincs más.

Ez határozza meg a leszületőnek a teljes készséghalmazát.

Lehet, hogy előtte disznópásztorok voltak a szülei, de ő egy csodálatos zeneszerző lesz.

 

A karmában van benne az Úristen elrendelése. Hogy kit akar küldeni a nép közé.

Nincs olyan, hogy ebből kibújjon valaki, ezt fogja végigélni. És ez a végigélés az ő lelkének tanulását szolgálja.

 

Ezt a lelket kell megőrizni abban az állapotban, amikor keservesen kínlódik a test fájdalmai miatt, és ezt kozmikus bűn eltompítani és megölni morfinikus fájdalom csillapítókkal!

Ugyanis a drogosok még életükben megölik a lelküknek ezéleti részét. Hiábavaló életet éltek. De már eggyel kevesebb esélyük marad a Teremtő Fiúk szintjén tovább-létezésre.

A kábítószerrel élők a lelkeiket teszik tönkre a földi életük során és eltávolítandó mocsokká válnak a kozmoszban.

Aki összegyűjtött lelkében bármennyi intelligenciát az elváráshoz számítva, azaz az 5145 életben összegyűjthető intelligenciát, mindezért a kínjában fetrengő embert arra kell segítenünk, hogy a gyűjteményét el nem veszítve jusson tovább az elszámoláshoz. Nincs miért itt tartani és tovább kínozni.

Ezért a családoknak az érzelmi kapcsolódásból adódó vonzalma engedje meg, hogy időben eltávozzon a lélek, akinek elhívása van és ne korlátozzák az ő itt-maradását és szenvedését!

 

Amennyiben megérti ezt egy normális értelemmel bíró ember, hogy ne bántson másikat azzal, hogy ő még itt legyen ebben a földi életben, ezért hagyjuk érvényesülni a lélek útján elszámolni akarót.

 

Drága tudós sokat tanult barátaim!

 

Arra esküdtetek föl, hogy mindenkit a Hippokratészi eskü ellenére nem gyógyítunk.

Most gondoljátok meg azt, aki végső kínjaiban szenved, mert nem tudtátok a protokolláris gyógyítással meggyógyítani, akkor hogyan legyetek az Univerzum javára?

 

Tudtok-e az Univerzum javára lenni?

 

Csak akkor tudtok, ha képesek vagytok az Úristenhez kapcsolódni! Igen!

 

Ehhez most, ha már el lett rontva egy édes személynek a keserves élete, akkor mit tehettek a segítségére?

 

Lélekben kapcsolódjatok az Úristenhez, akik ezt az onkológiát csináljátok!

Akiket hatalmas erőkkel magatokhoz ragadtok, kell, hogy felemeljétek a hozzátok forduló szegény elvetemülteket és a legkevesebb kínzással szüntessétek meg ebből a testi életből!

 

Drága háziorvosok! Amikor ilyen kezelt személyek – végstádiumú rákosok – akiknek már nincs jövője, mert csak hónapok állnak rendelkezésére, egyetlen rátok irányuló feladat a kínok megszüntetése. A végzet már ki van szabva. A végzet azért van, mert az ő lelkük lejárta már ezt a földi létet, nekik már menni kell az elszámolásra.

 

MEGOLDÁS

 

A gerinc vegetatív idegrendszerének az érzéstelenítése Novocain injekcióval olyan mértékben és addig, amíg panaszmentesen tárgyalóképes marad a páciens. A leghatásosabb pont a gerinccsatornába való behatolás, ahol a lumbálást szoktuk végezni. Ezt követően, amennyiben még fájdalmat érez még valahol a kínlódó személy, azt a területet kell Novocainnal fájdalom mentesíteni. Naponta akár többször is a beteg fájdalom tűréséhez képest.

 

Vagy van Hospice-szolgálati gondozó, akit fizetnek, vagy megtanulja a család a gondozást és az injekció beadást. Mindez tiszta értelem és a lélek elméjének sérülése nélkül folytatható amíg le nem áll a lélegzet.

 

A légzésleállást követően még mindig érdemes egy-két injekciót beadni az előzőleg nagyon fájdalmas területre, hogy megakadályozzuk az utolsó kínok kialakulását.

 

Abszolút tilos morfin-származékokat alkalmazni, mert az megöli a lelket!

 

Az elszámolás arról szól, hogy mit csináltál jól a rád szabott elvárásokban és mit csináltál rosszul, amit újra kell tenned!

 

Most arról fogsz igazat vallani, hogy mi az, amit helyesen tettél, mi az, amit nem jól csináltál.

És akkor megkapod a végső karmádat, ami a következő életed meghatározza. Ami maradt ebből, az még lehet, hogy több életen keresztül is tisztázásra fog várni. Az még sok életre tisztázásra fog várni.

 

Úgy mész el, hogy sok életre karmát kaptál, de a legelsőtől a végsőig a lélek felépülésére szolgál, a végső megmérettetéshez, aminek teljes megsemmisülés, a nirvána, vagy a Teremtő Fiúk létszerkezetben, gyermekként születés a folytatása.

 

Kérd az Úristent a nehéz órákban is!

Áldjon az Úristen a mindennapos nehéz munkád során!

Ámen !

 

Budapest, 2016. 12. 02.

 

Sztelek Gábor Pál                               dr Magony Edit

  kutató mérnök                                        orvos

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 62
Heti: 73
Havi: 1 019
Össz.: 78 215

Látogatottság növelés
Oldal: VÉGSTÁDIUMÚ RÁK BETEGSÉG FÁJDALOM CSILLAPÍTÁSA ÉS TEENDŐJE
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »