LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

JEHOVAH ÚRISTEN FEGYELMEZŐ ESZKÖZEI

 

Gondoljunk bele, hogy egy rossz életvitellel fertőzött közösséget hogyan lehet kigyógyítani?

Amikor ez a közösség minden egyes tagja szellemi tudását továbbadja utódainak és ezzel viselkedési formáit, akkor ez a szemlélet mindenkinek továbbadódik.

Ugyanez van pl. Dél-Amerikában vagy Afrikában.

Afrikában az egymással érintkezés értelmileg szellemvilág által vezérelt formái megadták az ebola járvány továbbterjedésének alapjait.

Ugyanígy most Dél-Amerikában a Zika vírus járvány megint azokon söpör végig, akik egy homoludens kultúra szellemi folytatói.

Nem voltak ezek a szabályozó argumentumok kellően kemények, de a törzsállományt mindenképpen kitakarították.

Hiába próbált meg a tudományos világ ellene szegülni az Úristen akaratának, amivel elindította ezeket a járványokat, nem ért el átütő eredményt. Ezek jöttek és megálltak, amikor az Úristen elégnek gondolta. Bármikor újakat indíthat.

Nincs akadálya annak, hogy bármikor, akár az egész földi népességet letakarítsa a Földről, amennyiben haragját kiváltja az emberi dühödt ego.

Édes Úristen mindig szabályozta a földi népesség szaporodását. Ő abba már nem tud belenyúlni, hogy ki kivel mennyit szeretkezzen. Csak a mentális és a lélek szinten tud beavatkozni, mert Ő 6-tól a 16-változós anyag-energia térszerkezet.

Az általa teremtett ember pedig 4- 7 -változós térszerkezet. Tehát csak a 6- és 7-változós térszerkezetekben van egymással együttműködési lehetőség. Ezt viszont az ember a saját egoja szerint a 4-változós gondolkodásával bármikor elnyomhatja és ez a gyakori. A szabad akarat a 4-változós analitikus gondolkodásnak az eredménye. És aki nem tud 6- és 7-változós emberi szerkezetében a Teremtőhöz kapcsolódni, az megtapasztalja először gondolt előnyeit és annak később következő hátrányait.

Az életek sokasága arról szól, hogy a lélek mindent kipróbálhat, mindennek megtapasztalja a következményét és a végén a megtapasztalás eredményéről számol be és ennek eredményeként fejlődhet tovább a 6- 16-változós anyag-energia szerkezetben bébiként, vagy pedig kerül a Nirvánába, mert nem gyűjtött elegendő intelligenciát és alapanyag lesz, mint a gyurma a kisgyermek kezében, újra induló életek elindításához.

Az elkövetkező időszakban nem minden lélek fogja továbbélni életét itt a Földön, mert olyan kegyetlen becsapódások fogják érni a Földet. Ezért aki elég intelligencia szintű azt az Úristen más lakott területekre telepíti át halál után a lelket az Univerzumban.

Áldom az ATYA ISTENT, a Teremtő Fiú Isteneket és akik vezetnek engem és a Szent-Lelket, aki táplál mentális testemen keresztül teljességében. Ámen, ámen, ámen !

 

Budapest, 2016. 02. 07.                   

Magony Takács Edit                          Sztelek Gábor Pál

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 62
Heti: 65
Havi: 1 011
Össz.: 78 207

Látogatottság növelés
Oldal: JEHOVAH ÚRISTEN FEGYELMEZŐ ESZKÖZEI
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »