LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

Dupuytren Kontraktúra

 

Ez a megnevezés az ujjak kényszerű behajlását okozó ínrövidülés tünetére a meghatározás. Ezzel együtt jár férfiaknál a here növekedése.

Orvosi kutatás nem tudott feltárni kiváltó okot. Hajlamosító tényező, esetleg iniciáló is az ínra ható extra igénybevétel.

 

Életemben a lovaglásnál 2000-ben a gyűrűsujjamnál kilépő szár feszítése, és a kengyelbe akadt lábbelim, nyergen keresztül függesztve az ág által homlokon leütött, ájult lovast, azt eredményezte a csípőben a görgőin elszakadásán kívül és a megvadult ló hátsó lábainak felrántása során minden esetben a keresztcsonti tájékot érintő rugás kb. 30 m vadulás után, hogy a lovas reflexszerű szárba kapaszkodása túlterhelte a gyűrűsujj inát.

Ugyanilyen hajlamosító tényező, pl. műszerészeknél a lapos és csípő fogók használata, valamint kertészeknél a metszőolló használata, ami ugyanígy a 4. 5. ujj izomzatát és inait terheli túl.

 

Következőleg a csípőműtétig eltelt 7 év alatt a bot használata ugyanazt az ínt használta támasztékul a tenyérben. Utolsó évben üdüléskor csak egy gombvégű bambusznád pálca volt a használt bot a kirándulásoknál, ami még inkább erre az ínra támaszkodott a tenyérben.

 

A kozmoszból érkező sugárhatásra nincs felkészülve a földi ember szerkezete.

A Föld belsejéből kiáradó és a kozmikus térbe kilövelő (többek között) gravitron sugárzás az emberiségnek megszokottá vált az itt tartózkodása során. Ez okozza a sejtcserét, azaz az apoptózist.

Egyébként ez a gravitron áramlás indukálja a gravitációs teret, amiért az alma nem elrepül, hanem leesik a földre és az iránytű tud Észak-Dél irányt mutatni. (Térképészetitől mindig eltérő)

Ez a Földből kiáramló gravitron sugárzás (pörgő mikronikai részecskék) valamiért négyzethálót alkotó sávokban jelenik meg a felszínen.

 

2010 decemberéig ezek elhelyezkedése fix volt. Ennek tudatában tudtak építkezni Lengyelországban, ahol a vörös diktatúra nem irtotta a pálcával érzékelő embereket.

 

2010 decemberétől megvadult a Föld magmája a kozmikus hatásra. Ugyanis a Maja naptár 25600 éves periódusa most fejeződik be és itt kezdődik újra. Azaz a Naprendszerünk ezen Nagyévi körútja során ide visszaérve a legzordabb sugárzást kapja a környező csillagokból és Galaktikákból.

Minden csillag belsejének izzóbb magja eltérő sebességgel forog a külső, már hűvösebb „kérgéhez” képest. Ezen a súrlódási felületen roncsolódnak az elektronok és vesztik el a magjuk körüli pályán keringő 6 elemi részecskéjükből 1-et és lesznek elektro-aktívak, vagy 2-őt és lesznek gravitronok. További roncsolódásokkal most nem foglalkozunk.

 

A Föld belsejéből (vékonyabb fedőrétegnél erősebben, hegytetőn gyengébben) kilépő gravitronok, mint korpuszkuláris sugárzás lépnek ki, és az élő sejtek apoptózisát okozzák.

Akinél fennáll bármely éptesti meghibásodás, azoknál ott fejti ki hatását elsősorban.

 

A GRAVITRON SUGÁRZÁS ÉRZÉKELÉSE

 

2010 decemberétől ez a korábban fix háló a magma örvénylése miatt a nap bizonyos időszakában elmozdul és vándorolni kezd. Amennyiben a kereszteződési csomópontok megközelítőleg É-D irányú csúszásának útjában egy Zepter légtisztító van, akkor az „megbolondul”, mintha hirtelen sok szennyezés lenne a levegőben. Egyszerűbb berendezés az elektromos-ventillátoros hőlégfúvó, (először 3000,- később 6000,- FT-ért az Auchanban, aminek nem szedtem szét a hőérzékelőjét az újra bekapcsolást intézőt) ha szobahőmérsékletre van állítva, amit a távfűtés biztosít, akkor azonnal intenzíven bekapcsol, ha a gravitron sávok kereszteződési Küri pontja odaér.

 

A CERN-ben foglalkoznak ütköztetési kísérletekkel hatalmas pénzráfordítással ahelyett, hogy a Teremtő által elmagyarázott folyamatokat a mikronikában (az elektronok bontási sorrendjében) megismernék a LÉT-TUDAT, most már angol-magyar kétnyelvű könyv elolvasásával (van még belőle 2500 példány).

 

Nekem a Földit meghaladó kozmikus sugárzás teszi keservessé a közérzetemet, amikor a Föld felé irányul a kozmikus sugárzás valamely csillagtól.

Már kisgyerekkoromban rettenetesen szenvedtem a rossz helyen fekvés miatt a földi sugárzás és a kozmikus sugárzás időszakos felerősödése miatt.

Most már tudom, hogy mindannyiszor az ínszövetre hatott legerősebben ez a sugárzás.

Ennél kevésbé, de határozottan hat a csontszövetre.

 

TEENDŐ

 

Ennek ellenszereként kizárólag a közérzetet javító prof.Zhu Zong Xiang módszere szerinti 3-1-2 meridiántornának nevezett akupresszúrát és légzőgyakorlatokat tudom ajánlani, melyet dr Eöry Ajándok háziorvos és természetgyógyász vezetett be hazánkban az "ÉLJ 100 ÉVET EGÉSZSÉGESEN!" A 3-1-2 MERIDIÁN GYAKORLATOKKAL® címmel.

Egészséges emberben az életenergia akadálytalanul kering, a 12 fő és a két középvonali meridiánban.

Betegség állapotában a meridiánban elakad az energia. Ahhoz, hogy az egészséges állapot fenntartható legyen - tudjuk, hogy a biológiailag várható életkor ember esetében 120 év - megfelelő gyakorlással, un. "3-1-2" meridián-gyakorlatok végzésével kell, mintegy napi 20-30 percet szánni a saját meridiánjaink szabad energia-áramlásának biztosítására.

 

Azaz 30-szor masszírozom hüvelykujjal a hüvelykujj és mutatóujj közötti akupresszúra pontot. Ez egyszerűen fájdalomcsillapító.

Utána 10-szer közé nyomok az inaknak az alkar hajlító oldalán a csuklón lévő életvonalaktól mért 3 ujjnyi távolságra lévő akupresszúra pontra kb. 3 másodpercenkénti ütemben, nem gyorsabban. Ez hat a szívburokra. Megszünteti a mellkason a szegycsont és környékén érzett nyomásérzetet.

Majd a térd alatt 4 ujjnyira lefelé és 1 collal a sípcsont élétől kifelé lévő akupresszúra pontra 20-szor intenzív nyomás-körzéssel. (Életerő pont aktiválása).

Ezt követően mély kilégzéssel kezdve, majd középre és alulra préselt légzést végzek a tüdőbe, és még 5x     20 %-os túltöltést végzek lefelé.

Kivárás, amíg ez történik, addig az időtartamig. Utána kilégzés Á hanggal és az „üres” tüdőből még 3x kifújni a maradék széndioxidot.

Ezt 3x kell ismételni és utána csoda gyorsan lehet elaludni, ha ezt fekve tettük.

Ezt hirdetik úgy, hogy „élj 110 évig boldogan” a keleti gyógyászatot átvett természetgyógyászok.

 

Ezt azért adom közre, hogy értelmes emberek gondolkodását tovább fejlesszem.

Hozzám képest (100%) csak 5-8 %-ra érzékenyek az emberkék, ők ugyanúgy belsőszervi meghibásodásban fognak elhunyni, ha 7-8 éven keresztül az állandó csomópont van az ágyuk alatt.

 

További ismeret a  www.let-tudat.hu , valamint a

www.korpuszkularis-energia.hupont.hu , valamint a

www.let-tudatos-csaladorvosi-forum.hupont.hu

honlapokon és a LÉT-TUDAT KÖNYV -ben olvasható.

 

Budapest, 2015.03.06.

 

dr Magony Edit                             Sztelek Gábor Pál

      orvos                                      kutató mérnök

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 62
Heti: 79
Havi: 1 025
Össz.: 78 221

Látogatottság növelés
Oldal: DUPUYTREN KONTRAKTÚRA
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »