LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

SZOMORÚ AZ ÚRISTEN

 

Szomorú az Úristen, mert a szeretet-vallásának vezetője elárulta. Elárulta mindazokat, akik őt követték, ugyanúgy, mint ahogy a magyarokat elárulta Géza fejedelem, és utána a szent Istvánnak nevezett Vajk.

Mert a magyarok az ATYA ISTEN-hez fohászkodtak és nem volt fogalmuk a Földet mindenféle szinten teleteremtő Fiú Istenekről, akik növényvilágot, állatvilágot és korábbi nagy méretű embereket teremtettek itt előzőleg.

Jehovah Úristen a legfiatalabb, 6. Teremtő Fiú Isten. JHVH, Jehovah Úristen teremtette a jelen népességet.

Jehovah Úristen teremtővé érett az ATYA ÚRISTEN Mindenségében, és új-és-új Ádám és Évákkal új-és-új nemzeteket hozott létre.

 

Az Úristen teremtő képességének kialakulását megelőző időszakban nagyon szenvedett az unalomtól, mert csak az idősebb Teremtő Testvérek által teremtett növény és állatvilágot tudta szemlélni, ezért könyörgött az ATYA ÚRISTEN-hez, hogy társat kapjon.

Megkapta.

Ez volt Allah.

Allah a mai napig nem teremtő-képes, csak rombolni tud.

Amikor Jehovah újra könyörgött Teremtő Atyjához, az ATYA ISTEN-hez, hogy szüntesse meg ezt a társas viszonyt, mert mindenről azonos véleménnyel, újra unalmassá vált a léte, akkor Jehovah Úristennek odavágta az ÚRISTEN, hogy teremts magadnak!

Allahot pedig áthelyezte egy idősebb Teremtő Testvér által benépesített bolygó vezetőjének.

Allahnak a szelleme itt maradt a földi Gaiában. És azóta is vadítja a népeket egymás ellen.

 

Jehovah Úristen a szeretetet tartja legfőbb értéknek és mindig erre nevelte népeit.

Viszont teremtményei, ez a földi népesség, csak a 4- 7-változós anyag-energia szerkezetben működőképesek, míg a Teremtő Fiúk, Jehovah Úristennel együtt a 6-tól a 16- változós anyag-energia térszerkezetben létezőek.

Minden teremtménye, ha eredményesen az 5145 életben való testben-élését végigélte és a lélek ahhoz elegendő intelligenciát gyűjtött, hogy ne legyen megsemmisítve a Nirvánában, akkor továbbélésre az utolsó megítélés után átléphet a Teremtő Fiúk létszerkezetébe és szabadon közlekedve a Mindenségben fejlődhet tovább.

1902-ben itt a Földön Jehovah Úristen „bedobta a gyeplőt a lovak közé”.

Úgy gondolta, hogy most már eléggé érett a földi népesség intelligenciarétege ahhoz, hogy kellő vezetést adjon a tömegeknek.

Eddig az időpontig mindenki megtalálja az Ótestamentum eredeti ó héber szövegében, minden második, minden sokadik betűt számítógépen egymás után olvasva az Úristen által megszabott történelmet, ami az emberiség programja volt és aszerint történtek a földi Világ dolgai.

1902-től választott népévé tette a magyarságot. Megutálta a zsidóságot annak elfajzása, kirekesztő magatartása és a Talmudban leírt gyűlölködése miatt.

Ez abszolút megalapozott, mert a világ népei között a magyarság rendelkezik a legmagasabb intelligenciával.

Ezért van most a magyarságnak egy olyan vezetője, aki az Úristentől elméjében irányítva a tudati aurarétegébe kapva az eligazítást, vezeti az országot. Atyánk tudta előre, hogy mikor kellett szülessen, hogy mostanra vezetővé beérjen ez a segítője.

 

Annak idején , amikor megteremtette Jehovah Úristen az első homosapiens emberpárt, akkor gyűjtött össze az ATYA ÚRISTEN 16-unkat segítőnek az évmilliókkal, milliárdokkal idősebb kultúrákból, akik már lélekidőnknek több, mint a felét leéltük akkor, és gyűjtöttünk megfelelő mennyiségű intelligenciát a lelkünkben.

16-unkból egy volt II. János Pál Pápa, akit ismerhettetek.

1 volt a közelmúltban, Hitler, akinek fontos szerepet szánt az Úristen a totális atomháború kikerülésében és a károsan elfajzott zsidóság megszüntetésében.

A Hitler léleknek a testi halála előtt még egyszer négy lélekegységét hívott le a lélekhalmazatból és fogantatta le Saddam Hussein testbe. Az ő feladatául rendelte az arab iszlám népek rendszabályozását.

Sajnos ebbe a programba a túlságosan megerősödött illuminátus belenyúlt Amerika vezetői szellemének birtoklása által, és végképp Jehovah szeretetben nevelhető népei ellen irányította az Allah által megvadított iszlám vallást.

Magyarok!

Becsüljétek meg, hogy az Úristen választott népe vagytok és irtsátok ki közületek a hazaárulókat, akik szürke emberiséget, intelligenciától mentes, történelmükkel nem rendelkező népességet akarnak kialakítani egy illuminátus által vezetett kormányzat alatt.

Ezek dúvadak és olyan közellenségek, akiket minden lehető módon irtani kell, különben odavész a szeretetben való együttélés értékrendje.

 

Az Úristen szereti a forrót, elfogadja a hideget, mert lehet, hogy az is összemelegszik Ővele a szeretetben, de utálja és kiköpi a langyosakat, akik csak élnek haszontalanul, mint gaz a kertben és fölzabálják a talaj értékét a hasznos növényekkel szemben.

A jelenkori Ferenc Pápának az első, Egy-Világrendszerre vonatkozó és a migránsokat mindenképpen befogadni kínáló megnyilatkozásaitól kezdve megutálta ezt a Pápát az Úristen.

 

Ez a Pápa Isten szolgájaként a szeretettel egymás-mellett-élés ellen, az Úristen akarata ellen, a legnagyobb bűnt követte el, ami elképzelhető. Mert sok millió embernek a gondolkodását zavarta meg és az Istenbe vetett hitét megrendítette.

 

Nagy szomorúságában az Úristen kiterjesztett állapotából időszakosan összevonja magát a földi világból és ezen koncentrált állapotában új lakható bolygó benépesítésével van elfoglalva 2012-től.

Atyám szomorú, aki engem fogantatott a 16-ból egyként Cseke Idába, egy tiszta vérű és hatalmas intelligenciával bíró magyar nemesasszonyba, de én is szomorú vagyok annak láttán, hogy a mostani Magyarország határain belül még mindig hány ember van, aki úgy gondolja, hogy az Úristen által vezetett Orbán Viktor helyett, (aki szintén a 16-ból egy másik), helyette egy illuminátushoz illeszkedő vezetőt akar a következő választáson.

 

Ha ezeknek a hazaárulóknak a szaporodását nem gátolja meg az igaz magyar gondolkodású nép, akkor elveszett a Földről a további fejlődés lehetősége és egy falanx népesség fogja lakni a Földet amíg a kozmikus masszívum mozgások le nem törlik a Földről az élővilágot becsapódásaikkal.

 

Magyarok térjetek magatokhoz!

Minden módszerrel akadályozzátok meg a hazaárulók térhódítását!

Az Úristen ezt akarja. Mindenkor halljátok meg az Úristen szavát!

Ne a reklám és a gaz szöveg nyomja el tudati aurátokat és az elméteket!

Ne a „dum-dum” zenében, a diszkózenében leljétek örömötöket, hanem a XVIII-XIX-ik századi gyönyörű zenevilágában, mert ezt a lerontott zenei befolyást is az illuminátus alakította ki tervszerűen. Ugyanúgy, mint az eredeti értékes élelmiszerek helyett a génmanipulált fajtákat és a gyors-éttermi láncokban felhasznált élelmiszereket.

Tanuljatok meg újra becsülettel dolgozni és megtermelni az élet fenntartásához szükséges élelmiszereket!

Még egyszer mondom, nyissátok ki a hallásotokat az Úristen szavára, ami nem szorítkozik a jelenlegi sztupid vallási oktatásra, mert ebből csak a szeretet jelentőségét fogadjátok el!

Ismerjétek meg a Mindenség szerkezetének megértéséről szóló LÉT-TUDAT KÖNYV -ben leírt tudásanyagot és hallgassatok az Úristenre!

Ez a KÖNYV először 1995-ben csak magyar nyelven a magyarság elsőbbségét szemmel tartva lett közreadva és lett szétküldve a Világban mindenüvé, ahol magyar házak működnek a közösséget összetartva.

Második kiadásában megjelent 1998-ban javított kiadásban. Azért kellett javítani, mert az első kiadásába a fekete szellemvilág keményen és akadályozóan belenyúlt.

A 3. kiadás 2010-ben közre lett adva és még sokáig kapható lesz magyar nyelven és angol nyelven tükörfordításban, mert elérkeztünk odáig, hogy most már minden nép hozzáférjen a tudáshoz.

Sok iromány megjelent szellemvilági közlésekből eredően, aminek itt-ott, de köze van a valósághoz, de befolyásolta minden esetben a közlők , a próféták intelligencia szintje és értelmi képessége.

 

A LÉT-TUDAT KÖNYV teljesen kikapcsolt értelemmel, mint gépen keresztül lett átadva. A fejemből a tudati aurán keresztül kivetített kérdésekre az első ismerkedések kapcsán megismert 2 Naprendszerrel odébb lakott bolygó társadalmi viszonyai után az Úristentől kapott, 86 magnószalagon felvett válaszokból áll változtatás nélkül ez a könyv.

Ezek a válaszok egy ember, a médium teljes egojának kikapcsolásával érkeztek. Mint gépen keresztül érkeztek. Ez teljes egészében az Úristen szava, a vele kapcsolódni akaró emberek számára.

 

Nem egyedül vagyok itt a Földön, akihez az Úristen közvetlenül tud szólni. A 16-ból 7-en most is testben élünk, mint az Ő segítői. Másik 8 lélek most van pihenőn. 1 másik már túl van az 5145. testben-élésen és ide már nem születik vissza. Ezen kívül még 8-an vannak olyan személyek a Földön, akik direktben kapják az eligazítást az Úristentől.

 

Az ATYA ÚRISTEN alaptörvénye a Mindenségében , hogy az erősebb legyen a túlélő. Ezért nem elég rimánkodni, csak imádkozni, hanem cselekedni kell, hogy a szeretet vallása legyen a győztes a mindent kiirtani akaró iszlámmal szemben.

 

Cselekedjetek és hallgassatok az Úristenre!

Budapest, 2018. 01. 13.

Sztelek Gábor Pál                            Magony Takács Edit

 kutató mérnök                                         orvos

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 62
Heti: 64
Havi: 1 010
Össz.: 78 206

Látogatottság növelés
Oldal: SZOMORÚ AZ ÚRISTEN
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »