LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

A sejtek feljavításával történő gyógyítás

a négyváltozós anyag-energia szerkezetben

 

Nem új feltalálás, csupán dr Jim Humble először malária felszámolására alkalmazott módszere, ami folyamatosan később nagyon sok betegség felszámolására az MMS cseppek által alkalmas volt.

Dr Ivan Pavlovics Nyeumivákin professzor által közreadott ismeretanyag tökéletes egységben mutatja, hogy az oxigén minden sejtben éget, oxidációt okoz, és a hidrogén a sejt víztöltetét helyreállítja.

Ez alkalmas arra, hogy a sejteknél kisebb tűrőképességgel rendelkező mikroorganizmusokat elpusztítsa.

 

Viszont a hidrogén belégzés által a sejtekben az oxigénnel együtt vízteret hozó közeg keletkezik, amely által a sejt közérzete javul és tud jó közérzettel a sejt optimálisan működni. A hidrogén belégzéshez a kellő oxigén mennyiséget a szervezet által beszívott levegőből nyeri és a vér hemoglobinja által szállított oxigén mennyiség hozza létre a sejtekben az optimális összetételt.

 

Az MMS-sel a szervezetbe bekerülő oxigén révén az égési folyamatok felgyorsulnak és egy verseny alakul ki, hogy ki bírja ki a gyors oxidációt, a sejt vagy a fertőzést okozó kórokozó. Így gyógyul Mr Humble felismerése által a rettenetes kórokozó által fertőzött szervezet.

 

Ennek a szervezetnek a tökéletes felépüléséhez kell, hogy a túlégés során elszenvedett károsodást hidrogén bevitelével tudjuk kompenzálni. Itt van szerepe  a hidrogénnek a szervezetbe beviteléről szóló kutatásoknak, ugyanis a P, Mg és Ca vegyülettel együtt bevitt hidrogén megközelítőleg úgy működik, mintha ezt a hidrogént belélegeztetjük.

Ez a hidrogén a sejt túloxidálódásának visszafordításában újra vízben lubickolóvá teszi a sejtet. Újra teljes intenzitásával az egészséges működést tudja produkálni.

Az egészséges sejt igyekszik megőrizni az ő életképességét ameddig számára elrendelésben és a kromoszómáiknak a végén a telomerekben leolvasható.

 

Belégzés helyett Ivan Pavlovics dr Nyeumivákin professzor javasolja, hogy időnként igyunk hidrogén peroxidos vizet megfelelő hígításban. Ugyanis a szervezet pontosan tudja, mennyi oxigént lihegjen be, ha ő töményen folyadékban hidrogént kap.

Ivan Pavlovics szerint a hidrogén peroxidos oldatból a szervezet az egy atomos oxigénből 3 atomos oxigént készít és ez megint az oxidációt produkálja belőle és víz keletkezik. Tehát egy naszcens oxigént visz be a szervezetbe. Ugyanaz a hatása, mint az MMS cseppeknek.

 

Ennek megfelelően a keringésbe hidrogént kell beadnunk. Ezt lehetséges közvetlen hidrogén belégzéssel és a P, Mg és Ca sókat tartalmazó hidrogén tablettákkal is lehet fedezni. A Kálciumot a szervezet vizelet formájában eltávolítja, a Magnéziumot hasmenés formájában távolítja el. Megmarad a szervezetben a felvett hidrogén, ami minden felesleges oxigént vízzé alakít és minden sejtet egészséges egyensúlyba hoz.

 

Így működik a rendszer. Mindhárom felismerőnél nagyon sok betegség megszüntetésére találtak megoldást ezzel a módszerrel, de én csak a működési mechanizmust magyaráztam el.

 

Gondoljátok át és alkalmazzátok! Éljetek vele képességeitek szerint!

Budapest, 2017. 02. 26.

Sztelek Gábor Pál                                             Dr Magony Takács Edit

  kutató mérnök                                                               orvos

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 62
Heti: 36
Havi: 982
Össz.: 78 178

Látogatottság növelés
Oldal: A SEJTEK FELJAVÍTÁSÁVAL TÖRTÉNŐ GYÓGYÍTÁS A NÉGYVÁLTOZÓS ANYAG-ENERGIA SZERKEZETBEN
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »