LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

CUKORBETEGSÉG esetén javasoltak:

 

Megelőzésre: szederlevél tea bármennyi, bármikor esetleg fehér babhéj tea 1-1 csésze, de ezt ritkán kell inni.

HA MÁR KIALAKULT A CUKORBETEGSÉG és 6-7 körül van az éhomi vércukorszint, akkor mértékletesen kell táplálkozni és sokat kell mozogni.

Fekete áfonya teát lehet fogyasztani a szomjúság oltására, ennek enyhe inzulinpótló hatása is van.

Az inzulin függő cukorbetegeknél a bevitelt a csökkenő szükségletnek megfelelően kell módosítani az oki kezeléssel párhuzamosan.

 

A valódi gyógymód a kiváltó oknak a megszüntetése.

Kiváltó ok pedig az, hogy valami tönkretette a hasnyálmirigyet, ezért a hasnyálmirigy kémiailag az optimálistól eltérő enzimeket produkál az exokrin rendszerében. Ugyanígy eltérő hormonokat produkál az endokrin rendszerében.

De a hasnyálmirigy gyógyult állapota kellő fegyelemmel visszaállítható!

 A hasnyálmirigy lepusztulását a káros sugárhatásokon kívül a szervezetbe bevitt mérgek okozzák az esetek legnagyobb százalékában.

 A káros sugárhatásokkal foglalkozik a www.korpuszkularis-energia.hupont.hu honlapon belül „a magmaáramlások hatása az emberi szervezetre” című tanulmányunk.

Kisebb százalékban viszont belső mikrogombák és vírus fertőzések is okozhatják. Egy alapos kivizsgálás során gomba kutatásra a haemocultura vizsgálat deríthet fényt és ez, valamint ennek gyógyítása a köteles orvosi tudásba beletartozik. A gyógymódokat tekintve a belső gombák kiirtásával kapcsolatban Boldog Gizella a „vigyázz a candida fertőz” című, mikrogombák okozta károsodásokkal foglalkozó könyvében részletes ismeretekkel gazdagodhatunk.

A vírus kimutatására a vírus szerológiai vizsgálatok alkalmazhatók.

A vírusok kiirtását specifikusan az adott vírusra irányuló rádiófrekvencia terápiával tudjuk végrehajtani. Ez viszont már meghaladja a köteles orvosi tudás szintjét.

Tehát térjünk a leggyakoribb okozókra, a mérgekre.

Ezek a mérgek látványosan az élelmiszerek előállításánál felhasznált permetező, gyomirtó szerek és műtrágyák, eltekintve a háborúkban felhasznált és a természet körforgásában utazó mérgektől.

Vannak olyan mérgek, amik természetes alapon jutnak be a szervezetbe.

Mert úgy gondoljuk, hogy amit más elfogyaszt, bármit, mi is megehetünk, vagy megihatunk!

Ez messze nem igaz, mert személyenként vannak olyan zöldségek, gyümölcsök, fűszerek, szemes termények, állati eredetű termékek és különböző állati húsok, amit egyik ember jó egészséggel fogyaszthat, a másik embernek viszont mérgező hatású.

Ezért egyetlen megoldás, hogy másoknál is, de a cukorbetegek esetében különösen alapos válogatást kell csinálni személyre szólóan és nem általánosságban.

Ezt a táplálék válogatást emberi okosságból senki sem tudja megcsinálni, csak az, akinek legalább egy segítő angyala van az őrangyalán kívül és tudja biztonságosan detektálni az angyal válaszát.

Ehhez a művelethez a szellemi segítség kevés.

 Elsősorban kritérium, hogy a gyógyító 100%-os hittel kapcsolódjon az ÚRISTENHEZ.

Tudjon valamilyen eszközt abszolút biztosan alkalmazni a legkülönfélébb energiák érzékelésére. Ezt követően kérheti a segítő angyalt a fennírt tevékenységhez.

Az okfeltárás során kitiltott fogyasztani valókat, amennyiben 100%- osan elhagyja a páciens, akkor a gyógyulás gyorsítására a fent írt teák jó eredményt hozhatnak.

Természetes, hogy evésben és ivásban a mértékletességet mindig szem előtt kell tartani.

 

Budapest, 2012-01-05            dr Magony Edit                   Sztelek Gábor Pál

                                                      orvos                              kutató - mérnök

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 62
Heti: 37
Havi: 983
Össz.: 78 179

Látogatottság növelés
Oldal: CUKORBETEGSÉG
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »