LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

Az ember kialakulása

 

Minden lélek a Szentlélek darabkájából van kialakítva Teremtője által.

A lélek belép a számára elrendelt (Jehovah által itt a Földön) fogamzásba és hordozza magában az embert szervező információt.

A lélek a megteremtéskor Jehovától, vagy idősebb Teremtő Testvéreitől kapott Eleve Elrendelést. Ez a jelleme. Ezt is hordozza magában.

 • Az eredményes fogamzást követően azonnal mérhető a (Szentlélek által adott) felnőtt méretű Mentáltest is az anyán kívül.

  Ebből a magzat, majd az újszülött, majd a csecsemő, és később a gyermek óriási gyarapodása és a gyermek elnyűhetetlen energiája válik érthetővé, azáltal, hogy a Mentáltest veszi fel az életenergiát, a Jomaidon sugárzást a Szentlélektől.

 • Az öregember végelgyengüléssel akkor hal meg, amikor Mentálteste már nem tud több Jomaidont felfogni.

 • Az egyén elrendelt élethossza 6-9 éves korától már lekérdezhető. (A fiziológiai génspirálok végén lévő Telomérek hosszából mikroszkóppal leolvasható alapesetben. Teremtő Tudattal hosszabbítható, önpusztító életmóddal rövidül).

 • A születendő magzat génjei apától-anyától származnak és az anyatest elhagyásáig már magukban rögzítették a terhesség alatt begyűjtött kozmikus sugárzók összhatását és az Úristen ez-életre szóló elrendelését. Ez jelenti a személy Készséghalmazát. (Ekkor még nincs Telomeráz) A készséghalmaz jó és rossz irányban is módosulhat a neveltetése és a környezeti hatások eredményeként.

 • A személy életének könnyűsége vagy nehéz volta azon múlik, hogy a lélek Jelleme mennyire kapta meg a neki optimális Készséghalmazt. ( A készséghalmaz a Lélek elvárásához képest hány %)

 • A készségek szívós akarattal fejleszthetőek kívánt vagy elvárt irányba, de ez nem könnyű.

 • Az élet célja a legtöbb ismeret megszerzésével intelligenciájának növelése a sok (5145) újraszületés végén a mérlegeléshez (utolsó ítélet).

  Elegendő mennyiségű intelligenciával a Teremtő Fiúk szintjére bébiként lép.

  Kevés intelligenciát gyűjtve megy a „Nirvánába”, ahol alapanyag lesz.

 

Budapest, 2018. 06. 13.                        Sztelek Gábor Pál

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 62
Heti: 71
Havi: 1 017
Össz.: 78 213

Látogatottság növelés
Oldal: AZ EMBER KIALAKULÁSA
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »