LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

 

ALAPISMERET AZOKNAK, AKIK AZ ÚRISTEN MODERN KORI TANÍTÁSÁVAL, A LÉT-TUDAT KÖNYVVEL NEM TALÁLKOZTAK

 

RENDSZEREZETTEN ÖSSZEFOGLALJUK AZ UNIVERZUM, A KOZMOSZ, A MINDENSÉG SZERKEZETÉT AHHOZ, HOGY AZ IDEGÉLETTANRA VÁLASZT ADÓ TANULMÁNYOK ÉRTHETŐEK LEGYENEK

 

Ahány változós (mint a matematikai függvények), annyi szempont szerinti alkotás, teremtmény, amiről a jelen írás szól.

Anyag és energia térszerkezet az Univerzumban, minden, ami a 2-től 8-változós felépítésű konstrukció. A 9-változóstól jelenleg 24-változósig már csak energia térszerkezetek léteznek. Jelenleg az ATYA ISTEN 2-24 – változós anyag-energia térszerkezet. Mi Őbenne vagyunk. Részei vagyunk,mint a csillagok, napok, bolygók, és a bogár a fűszálon.

Kezdetben az ATYA ISTEN csak akarat volt, hatalmas energia feszültség. Ő aki ezen potenciáljával (mint ismeretes az egypólusú gömbmágnes, profán példaként) létrehozta az egységnyi anyagot és hozzárendezett egységnyi energiát és ez lett a 2-változós térszerkezet.

Amint továbbfejlődött a 2-változós térszerkezettől a 10-változós térszerkezetig, akkor ketté vált a SZENT LÉLEKTŐL.

A kettéválás potenciálkülönbségével teremtett ember és állatlelkeket, amelyek 6- és 7-változós térszerkezetek lettek. Lélek és mentáltest.

Ezen lelkek, mint primer lelkek közül 6-an hosszú idő alatt fejlődtek fel a 6-16-változós térszerkezetben teremtővé.

Ennek megértésében segítség a földi idő ismerete. Ezen Teremtő Fiúk kifejlődésének egymásutánisága kezdetben „több évmilliárdos”, később rövidebb időt vett igénybe. Mindegyikük más-másért felelős a Mindenségben.

Az ATYA ISTEN 4- és 5-változós térszerkezetet is teremtett a primer lelkeknek a 6- és 7-változós mentáltest és lélek „futóműveként”.

Akik intenzívebb fejlődésre voltak képesek, azok 5145 fiziológiai élet után áttérhettek a 6-16-változós anyag-energia térszerkezetbe és ott tovább fejlődve, saját belátásuk szerint teremthettek 4-5-6-7-változós térszerkezetű embereket, vagy állatokat. Az egysejtűek teremtése már a 4-7-változós korszakukban megengedett volt az ATYA ISTEN belátása szerint.

A 6 Teremtő Fiúisten 6-16-változós szerkezete csak a 4-től 7-változós szerkezetű ember 6- és 7-változós szerkezetével van átfedésben, minekutána már minden részletében megtervezte és megalkotta a tovább szaporodni képes konstrukciót.

Ezért nem markolhatja meg az Úristen a teremtményét, „mint Krisztus a vargát” hogy „változtass a tevékenységeden”.

Mindezt azért írom le itt, hogy belássák a tájékozatlan emberek, hogy a 6-16-változós Teremtőhöz fohászkodás eredménye csak annyi, hogy jó meglátásra bírja a kérelmező ember lelkét (annak elmeszervével együtt), tehát az ember 6-7-változós térszerkezetét, mert mindent a lélek parancsa szerint az elme vezérel és összehangol, ha szellemi, 5-változós hatás nem bénítja.

Csak embert ember által tud tanítani, gyógyítani, vagy bűntetni. De a Teremtőnek nem célja a bűntetés, csak a szabad akarattal útjára bocsátott emberlelkek tanítása az élethelyzetek által.

Az emberlelkek nem fogták fel, hogy az csak a tanítást szolgáló köztes állapot, amit az adott személyek vagy népek bűntetésnek véltek (pl. A jelenlegi migránsáradat a pénzhatalmi világuralom felszámolására).

Aki hőn imádkozik valaki szerettének gyógyulásáért, az sem az Úristentől kapja meg a megoldást, mert az Úristen nem nyúlhat bele az Ő általa szabad akarattal útjára bocsátott lelkek 4-5-változós fiziológiai testébe. Az imádkozó az ő bal agyféltekés analítikus agyának vágy-hit-elvárás műveletével elméjét vetíti ki a szeretett személy elméje felé és ezáltal annak elméje vezényli annak gyógyulási folyamatát a 4- és 5-változós testi-szellemi funkciókban, természetesen akkor, ha ezzel az Úristen is egyetért. Ezt a feltételt megszegték kezdetekkor az agykontrollos klubbok, ahol néha 50 főnek, vagy többnek az együttes elmekivetítése néha az Úristen akaratával ütközött, ezért visszacsapódott.

A szabad akarat, amiről a vallási oktatásban is beszélnek, az az, ami függetleníti a személyt, a bal agyféltekei műveletek által, a lelkének elvárása és az elméjének tudati-auráján keresztül felfogott impulzusok alól. Blokkolhatja azt.

A szabad akaratot elsősorban az érzelmi impulzusok irányítják, amit a személy érzékszervei által a környezetéből felfog. Ez az érzelmi impulzus az alapja Jézus szenvedésein alapuló vallási oktatásnak, de a tömegmegmozdulásoknak, illetve a személyek közötti szimpátiának is. Ebbe a kategóriába tartoznak a kocsmai összetűzést, néha a gyilkosságot eredményező dühkitörések is. Az irígység is ilyen érzelmi motívum.

A Teremtővel állandósított elmekapcsolat helyethagy a szabad akaratnak, de a Teremtő elvárja az egyeztetést a jóra törő teremtményétől.

A szabad akarat arra való, hogy mindenki minden elképzelését kipróbálva gyarapítsa a Mindenség sokféleségét.

Természetesen a visszaszületések (a „feltámadás”) során ennek eredményét tapasztalni fogja.

Nincs kitérő a következmények megélése alól, minden élet végén a kárma kiosztásra kerül és a következő testi életben más aspektusból kényszerül ugyanazt, vagy egy hasonló helyzetet megoldani a személy. Ezáltal gyűlik a lélekbe az intelligencia.

Az összegyűlt intelligencia mennyisége a meghatározó az 5145 élet utáni végelszámoláskor a továbbjutáshoz, vagy a megsemmisülésbe, a Nirvánába távozáshoz.

Az ATYA ISTENNEK és mind a 6 Fiú Istennek a teremtő tevékenysége is folyamatos.

Ezen belül Jehova, aki csak embert teremtett 650 000 év óta a Földön, JHVH-, Jáhveh-, Jehova Úristen is, minden jól megkülönböztethető néphez, kezdő szülőpárokat teremtett.

A növényzetet teremtők: Jelenich és Jelim Úristenek is folyamatosan újra és újra felfedezhető növényekkel gazdagítják a biodiverzitást a Földön is.

Az állatvilágban Jelim és Jelenich Úristenek teremtenek újabb fajokat. Jehova Úristen populációjában nagyon sok Univerzumból érkezett és itt elhunyt személy lelke kap újra testet egy fogamzásban. Nagyon sokan vannak, akik a Fétonon éltek le életeket és a műbolygó távozásakor itt maradt lelkeik földi nemzőpárok szeretkezésekor tudtak itteni testbe születni.

 Budapest,                                                       2015.11.29.                                                                                          Sztelek Gábor Pál                                                                                                      kutató mérnök

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 62
Heti: 40
Havi: 986
Össz.: 78 182

Látogatottság növelés
Oldal: ALAPISMERETEK ATYA ISTENTŐL
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »