LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

 

Az aparadox.hupont.hu Tassi Tamás által közreadott modern fizika-elmélet korrekciója mindamellett, hogy őszintén tisztelem Tassi Tamás Úr hatalmas eszét, kognitív és analitikus gondolkodását

 

 

Minden közölt ideológiával ellentétben:

A fekete lyuk kialakulását az okozza,

hogy valami anyagösszetevő kifogy a belső nukleáris folyamathoz a Csillagban. Ennek kifogyása eredményezi a mag nukleáris teljesítményének csökkenését, egyben az olvadt magma méretének csökkenését és a hideg külső réteg vastagságának növekedését.

A magma és a külső hideg-réteg forgási sebesség különbsége okozta az ott keletkező elektroaktív elektronokat és gravitronokat, továbbá a foton, mezon, tudon, bilon, jing és gamma részecskék kiáramlását leárnyékolja a vastag lehült kéreg. Ezek mennyisége is kevesebb a kisebb érintkező „tördelő” felület között, mint a nagyobb mag vékonyabb kéreg esetén.

Mivel a Mindenséget, a „kozmoszt” kitöltő éter, azaz a mindenütt mindenkor jelenlévő részecskék úgy igyekeznek az ilyen kifelé sugárzást ki nem bocsátó csillag felé, mintha ott űr lenne, amit minden esetben kitölteni igyekeznek. Ezért úgy látszik, mintha mágnesként vonzaná magába a feléje mozduló objektumokat.

 

Az időmúlási sebességet mindenkor és mindenütt a helyi elektronok perdületi sebessége határozza meg.

Egy tárgy időmúlási sebességét, öregedését mindig az a csillag határozza meg, aminek közelében tartózkodik, vagy elhalad, ha ez egy élettelen tárgy.

Amennyiben teremtő akarattal rendelkező lény és az általa vezérelt műszaki berendezettség, űrhajó halad egy-egy csillagot megközelítve, akkor a benne tartózkodók teremtő akarata szerint meg tudják tartani az eredeti, otthoni időmúlási sebességet. Ezt akkor is teszik, hogyha intergalaktikus sebességgel haladnak, ugyanis intergalaktikus sebességet csak 6- változós szerkezetté fölgerjesztve tudnak elérni.

 

Az elektromágneses sugárzás, a gravitron sugárzás, a foton sugárzás keletkezése

A bolygók belsejének és szilárd kérgének forgási sebesség különbsége morzsolja az elektronokat. Ennek eredményeként keletkezik a 12 elemi részecskéből álló elektronból a 11 részecskét tartalmazó elektromágneses sugárzás, ugyanígy keletkezik a 10 részecskét tartalmazó gravitron sugárzás, a 9 részecskét tartalmazó foton sugárzás, valamint minden ennél kisebb részecske számú korpuszkuláris sugárzás.

Jelenleg a Föld mágnességgel foglalkozunk, ezért a gravitron sugárzás mint részecske áram által indukált térerőről beszélünk, ami É-D -nek megfelelően beállítja az iránytűt.

A csillagászok tapasztalták, hogy távoli objektum vizsgálata során, ha közéje beúszik valamilyen korpuszkuláris masszívum, akkor nagyobb képet kapnak az eredetihez képest a távoli objektumról. A foton pályájának ezt a torzulását az objektumból kiáramló gravitron sugárzás okozza (nem az indukált térerő).

Viszont a fáról leeső alma földhöz csapódását a gravitron áramlás által indukált térerő okozza. Röviden ez a nehézségi térerő. Ez tartja Napjuk körül a bolygókat.

 

A magma és a kéreg forgási sebességének különbségéből adódó korpuszkuláris roncsolódás égitestenként más-más.

Ezáltal az elektronok perdülete is más egyik és másik Csillagban.

Ennek megfelelően az időmúlási sebesség az elektron perdületi sebességéhez igazodóan más-más lesz csillagonként.

A csillag előtt elhaladó fénysugár sebessége változatlan, de longitudinális és transzverzális rezgése az illető csillag elektronjainak perdületi sebessége által lesz befolyásolva. Tehát más -más szinű fényt láthatunk, mint ami valóságosan indult az objektumról.

A múltba visszautazni csupán emberi agy-szülemény. Az idő mindenütt múlik, csak az elektron perdületi sebességének függvényében különböző sebességgel. Ez független a Nap körül keringő bolygó önmaga tengelye körüli fordulat számától.

Az élő szervezetek viszont ehhez a nappal-éjszaka változási sebességhez igazodóan rendelkeznek élettartammal.

 

Ez az Úristen által fizika, magfizika szinten elmagyarázott Világszemlélet.

Emberi okoskodástól függetlenítve.

 

Részleteiben megtalálható az 1995-ben kiadott 1. kiadású, 1998-ban a 2. kiadású és 2010-ben a 3. kiadású, már kétnyelvű LÉT-TUDAT KÖNYV-ben, illetve a

www.korpuszkularis-energia.hupont.hu honlapon.

 

Budapest, 2015.02.21.                                                   Sztelek Gábor Pál

                                                                                            kutató mérnök

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 62
Heti: 30
Havi: 976
Össz.: 78 172

Látogatottság növelés
Oldal: aparadox.hupont.hu honlapon közzétett MODERN FIZIKAI ELMÉLET KORREKCIÓJA
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »