LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

GRULL ANTAL: ATLANTISZ – AZ EMBERISÉG EREDETE

 

Az ATYA ÚRISTEN amikor már nehezen tudta átfogni az anyag-energiából megteremtett Mindenséget, akkor segítségül Teremtő Fiakat teremtett.

Jelét, (Jolamda után) Jeletet, Jeleneket, Jelimet, Jelenichet és utoljára Jehovát.

A jelenlegi Mindenséget az Ő teremtő erejükkel és ötleteikkel hozta létre a jelen állapotáig.

Hozzánk a Földre minden Teremtő Fiú alkotott valamit (mikrovilágot, növényvilágot, vízi és szárazföldi állatvilágot és ember alkatú lelkes-lényeket), amit korábbi honlap írásainkban részletesen kifejtettünk.

Végső soron 650 000 évvel ezelőtt megadta a teremtő erőt Jehovának, mert nagyon panaszkodott az egyedüllét miatt itt a Földön és megteremthette a homo ludenst.

Az a 100 000 év, amíg ez a csekély képességű homo ludens földi ember fejlődésképtelen volt és azalatt idejáró vendégek az Univerzumból, akik évmilliárdokkal korábban lettek megteremtve és fejlődtek odáig, hogy ezzel a homo ludenssel továbbszaporodni képes hibrideket tudtak létrehozni különböző genetikai eljárásokkal.

Ezekből az eljárásokból több csak kísérlet maradt, de a hüllő genetikával való manipuláció eredményesen rögzült. A hüllő genetikából a bármikor gyilkolni és gyilkoltatni képesség, a homo ludens genetikájából a becsületes munkára való képtelenség az, ami a mai napig is jellemzi a homo ludens maradékait.

Ekkor jutott oda fejlődésében Jehovah Úristen, hogy ezt a szégyenletes fejlődni képtelen, csak a játékkal és szaporodással, létérdekkel foglalkozó homo ludenst letakarítsa a Földről, amit csökkentett létszámmal a génbankok meghagyásával meg is tett.

Ekkor alkotta meg és azóta is alkotja a nemzeteket nemző Ádám és Évákat a homo sapiens képességhalmazát javítgatva. De a hibridek érintetlenül megmaradtak.

Most térjünk vissza Grull Antal által írt Atlantisz – Az ember származása című könyvére, amiben szellemvilági valós alapú és regényes közléseket tesz közzé.

Való igaz, hogy Jehovah Úristennek a Földön eszmélését megelőző évmilliárdokkal – évmilliókkal éltek itt emberek a Földön 12 – 9 – 6 m testmagassággal. Ezek az ember alakúak évmilliárdokkal-évmilliókkal korábban teremtett Teremtő Fiúk teremtményei voltak. Fosszíliáikat azóta jelentős számban sikerült feltárni ásatások során.

De ezek a korábbi ember típusú vendégek egy-egy kozmikus becsapódás tűz-özöne, majd a savas gőzzel fedett felszíni réteg és ezt követő jégkorszakok hatására lepusztultak a Földről.

Amit legutóbb alkottak az idejáró vendégek, a homo ludenssel képzett hidegvérű genetika keveredést, az megmaradt. Ezek intelligenciája, tudatműködése, uralkodó hajlama, szeretettől mentes érzelem mentessége napjainkig megmaradt. És ezek uralkodtak mindenkor a Jehovah által teremtett embercsoportokon. Ezeket Grull Antal kékvérűeknek nevezi teljes alapossággal, mert vérüket kifolyatva, az kékes-szürke színűre alvad meg.

Jehovah Úristen teremtményeinek a homo-sapiensnek a vére elfolyva barnás-vörös színűre alvad meg.

A kékvérűek uralma most is tart a Földön, egymással szövetségben, csakis egymással házassági kapcsolatban, csúcsán a Pindár, azaz a Sátán vezetése alatt.

Ennek akaratát hajtja végre a 13 kékvérű, plusz egy kékvérű családfő. (A 13 kékvérű családfő kizárta maga közül a 14. Japán kékvérű családfőt).

Alattuk a 300-as bizottsággal megnevezhető végrehajtó bizottság áll. Az ő parancsaikat hajtják végre a szabad-kőműves páholyok, ezek a következők: Grand Orient francia, B'nai B'rith zsidó, Skót rítus, York rítus, Kék-páholy, Arab testvériség, Máltai lovagrend, Ázsiai testvériség, Nagy P2-es, Orániai rend, Koponya és csontok társasága, Fekete nemesség. Eddig tart a szigorúan illuminátusnak nevezett kék-rendi felállás.

Ezek akaratukat és utasításaikat tudják ráerőltetni a továbbiakban a Bilderberg csoportra, a Bohémia klubra, a Római klubra, az ENSZ-re, az UNESCO-ra, a Trilateralis Tanácsra, a Kouncil on Foreign relation multinacionális vállalatokra, az Olajkartellekre, a GATT-ra, a WTD-re, és mindenütt a Médiára, valamint a kiválasztott állami vezetőkre, pl. Angela Merkelre, Bush, Gyurcsány volt állami vezetőre és hatalmas potenciállal Benjámin Netanjáhun keresztül.

Befolyásolják elejétől kezdve a vallásokat a dogmák kialakítása által.

A vallási dogmák kialakítására minden társadalomnak szüksége volt ahhoz, hogy a tömegeket felfogásában, elképzelésében egyszerű képi eszközökkel igában és egyirányú cselekvésben tartsa.

A gondolkodókat pl. a Katolicizmus máglyán égette el. Más vallásoknak más eszközei voltak pl. mérgezés, kígyómaratás, közvetlen késsel gyilkolás. Az erőszakostól a lágyabbig haladva ide tartozó vallások a kereszténység, az iszlám, a judaizmus, a buddhizmus, hinduizmus, sintoizmus az utóbbi évezredben.

Aki gondolkodó, annak a LÉT-TUDAT azaz az EXISTENCE-CONSCIOUSNESS KÖNYV ajándék, ingyen megkaphatja, ha eljön érte.

Tartalmazza mindazt a közlést, amit Jehovah Úristen a mai gondolkodó ember számára közre akart adni. Ennek a Könyvnek minden mondata, minden szava az Úristentől és némely részén az ATYA ISTEN-től származó. Ehhez a közléshez az Úristen rendelt számomra olyan személyt, aki gépként magnóra mondta az általam gondolatban felküldött kérdésekre fizika-, kémia-, magfizikai szinten megalapozott válaszokat. A gyakorlatban mindezt használom és ezzel tudok gyógyeredményt elérni azoknál, akiket a hivatalos orvosi gyakorlat és a csak tanult természetgyógyászok nem tudtak rendbehozni.

Akik Grull Antal könyvét végigolvasva, azt szívükre veszik, sajnos mint tapasztalat mutatta a még tanuló félben lévő lelkű személyeknél keményen zavart okoz. Egyetlen menekülési lehetőség van a rémálmoktól, ha az illető megébredve azonnal Jehovah Úristen segítségét kéri, önmagát Jehovah Úristen teremtményei közé sorolja és minden gondolatával Őhozzá kapcsolódik úgy, hogy minden más gondolatot lezárva alszik el újra. Aki ezt nem tudja megtenni, annak peche van.

Nappal is minden pillanatodban a Teremtő Úristennel tartsad a kapcsolatot, Tőle kérjél tanácsot minden cselekedetedhez és minden beérkező információ megítéléséhez!

Budapest, 2017. 05. 06.

Sztelek Gábor Pál                               dr Magony Edit

kutató mérnök                                          orvos

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 75
Tegnapi: 62
Heti: 75
Havi: 1 021
Össz.: 78 217

Látogatottság növelés
Oldal: GRULL ANTAL: ATLANTISZ - AZ EMBERISÉG EREDETE
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »