LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

Az európai nemzetek eredete az Úristentől

Aki újabb teremtések mellett végig látta az előzőek tanulási folyamatát

 

Skótok: A későbbi angolszászokból kb. 900 éve leszakadt törzs

 

Írek: a Gallokból kb. 900 éve északra bevándorolt rokonság.

 

Angolok: Szibériai nép volt az előző katasztrófa előtt, keletről vándoroltak nyugatra a jégkorszakban. Kb. 28000 éve lettek teremtve Szibériába.

 

Szászok: Az angolokba bekeveredtek és egy ide-oda vándorló nép volt, mint a cigányok. Ebből a keveredésből lett a mai angolszász népesség. Ezek már homosapiens elődök voltak a jégkorszak előtt teremtve a mostani Ukrajna területén

 

Norvégok: Az ezt a most következő katasztrófát 52000 évvel megelőző katasztrófa után erre a területre teremtett homosapiens népesség.

 

Svédek: Az utolsó katasztrófa utáni jégkorszakban vándoroltak fel északra a Kárpátok és az Ural közötti útvonalon. A magyarokkal határterületen éltek közép-Ázsia területén 21000 évvel ezelőtt teremtett népesség.

 

Hollandok: A Germán Terjeszkedés elől nyugatra szorult nép. Kb 2000 éve foglalta el hazáját. Előtte 3 katasztrófa időszakkal előtte teremtett homosapiens népesség volt a mostani Németország területén.

 

Normandok: Amikor a Germán terjeszkedés kiszorította 5000 évvel ezelőtt, a 2. katasztrófa időszakkal előtte oda teremtett homosapiens törzseket, akkor vándoroltak jelenlegi élethelyszínükre.

 

Flamandok: Hosszú vándorlással, követve a Napot Délázsia területéről érkeztek a kontinens határára. Az utolsó katasztrófa időszak óta teremtett 25000 évnél fiatalabb népesség.

 

Franciák: Elődeik a Galloka Germán törzsekkel állandó harcban, tőlük nyugatra tartva települtek be a mai Franciaország területére. Származási helyük a mai Irán területe. A félsziget akkor végképp elvesztette a korábbi zöldellő faunát, ezért indultak vándorolni kb. 5000 évvel ezelőtt.

 

Olaszok: Etruszkok leszármazottai. Az etruszkokat, mint homosapienst 50000 évvel ezelőtt teremtette oda az Úristen. Azóta ott gyarapodtak és keveredtek más népekkel.

Az etruszkok az előző (52000 évvel ezelőtti) katasztrófa után lettek odateremtve. Néhány szülőpár. Többen átélték az utolsó katasztrófát és elszaporodtak azon a földnyelven. Természetesen keveredtek időközben más népekkel.

 

Germánok: Törzseik oda lettek telepítve 22 000 évvel ezelőtt a mostani arab hegyvidékre. Nagyon sok törzsből álló népesség. Egységes német szemléletük csak napjainkra alakult ki. Származási hazájuk a mostani arab félsziget volt kb. 15000 évvel ezelőttről. Kb. 5000 évvel ezelőttről, a sivatagosodás miatt kényszerültek új hazát keresni. Délről vándoroltak föl az arab félszigetről. Sok törzset ragadtak magukkal vándorlásuk során. Az egységes német ideológia csak napjainkban alakult ki.

 

Lengyelek: kb. 50000 évvel ezelőtt teremtette az Úristen Szibériába őseiket. A környező harcos népek szorongattatásai miatt kb.8000 évvel ezelőtt az Ural hegységet délről kerülve vándoroltak jelenlegi hazájukba.

 

Szlovákok: Államot csak napjainkbanalakítottak, 60 évvel ezelőtt. Ezidáig más nemzetekhez csatlakozó népességként éltek. Kb. 9000 évvel ezelőtt teremtette az első szlovák genetikájú szülőpárt az Úristen.

 

Csehek: kb. 50000 évvel ezelőtti teremtés Szibériában. A lengyelekkel együtt indultak új hazát keresni.

 

Magyarok: mindenütt fellelhetőek a Föld országaiban. Ahol nincsen jelentős népességük, ott is a magyar földrajzi nevek jellemzően fellelhetőek. Őseiket 220 000 évvel ezelőtt teremtette Ázsia közepére az Úristen. Őseik Ázsia belsejében éltek a nagy lepusztulást megelőző kultúrában. Ők az 52000 évvel ezelőtti lepusztulás eredményes túlélői voltak.

A fétoni Nefilimek szívesen alkalmazták a magyarokat a kísérleti telepeiken a 25600 évvel ezelőtti bolygómegsemmisülésüket követő életprogram kísérleteikben. A jelenlegi magyarság nemzeti kondicionálását a Sumerokkal együttélés során kb. 18000 évvel ezelőtt kezdte meg az Úristen.

A Kárpátmedencében már 1500 évvel ezelőtt éltek magyar törzsek, amelyek megelőzték a történelmileg megnevezett „honfoglalást”.

 

Osztrákok: Ob és a Volga közüli területekről kerültek jelenlegi életterükbe 22 000 évvel ezelőtt települtek át. Az osztrákoknak csupán csak egymástól tanulási köze van a germánokkal. Genetikai kapcsolatuk nincs. Csupán amennyi a keveredésnél létrejött.

 

Inuitok: akik az északi sarkkörön élnek, ők az Úristen első teremtései közé tartoznak,

ugyanúgy mint a cigányság és az amazonaszi indiánok, meg a déltengeri szigetvilág őslakói. Ők 650000 éve élnek minden katasztrófát átélve. Csak öt képességhalmazzal rendelkezők, szemben az 550000 évvel először teremtett hét aurájú homosapienssel. Kezdetektől fogva megőrizték élőhelyüket. Minden viszontagságot képesek elviselni.

 

Szlovének: Ők is az arab félszigetről jöttek. Ott alkotta meg Atyánk ezt az embertípust kb. 30000ével ezelőtt.. 8-9000 évvel ezelőtt vándoroltak jelenlegi életterükbe. Őket is az elsivatagosodás űzte el.

 

Szerbek: Az Ázsiában élő magyarság délkeleti határán éltek. Közvetlenül az utolsó katasztrófa előtt lettek megalkotva. Ezért olyan virulens nép. A magyarok után vándoroltak nyugatra, jelenlegi hazájukba.

 

Horvátok: Kb. 20000 éve teremtette őket az Úristen a Balkánra. Azóta nagyjából megőrizték életterüket.

 

Bolgárok: Kb. 15000 éve jöttek délről, az etruszkokról leválva. Az etruszkok sanyargatták a kissé eltérő gazdagabb életmódjuk miatt a bolgárokat, ezért menekültek a szabad irányba, északkeletre a jelenlegi életterükbe.

 

Románok: Délkeletről, a mostani Holt tenger területéről vándoroltak jelenlegi életterükbe. Az ottani szárazság szorította ki őket. Ezt a népességet kb. 22000 évvel ezelőtt alkotta oda az Úristen.

 

Székelység: Kb. 40000 éve teremtette az Úristen jelenleginél nagyobb területre, de minden nép rablótámadása miatt visszaszorult jelenlegi életterére.

 

Litvánok: A mostani Olaszország közepén (a mostani Róma környékén) lettek teremtve kb.21000 évvel ezelőtt . Az olaszok elődei szorongatták őket , ezért vándoroltak fel északra 18000 évvel ezelőtt.

 

Lettek: Kb. 21000 éve lettek teremtve az Ural hegységre. Onnan kb. 17000 éve vándoroltak jelenlegi élőhelyükre. A környező népvándorlás mozdította ki őket.

 

Budapest, 2014.11.28.

 

dr Magony Edit                                                             Sztelek Gábor Pál

      orvos                                                                        kutató mérnök

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 62
Heti: 39
Havi: 985
Össz.: 78 181

Látogatottság növelés
Oldal: AZ EURÓPAI NEMZETEK EREDETE AZ ÚRISTENTŐL
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »