LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

 

 

MEGÉRTÉS

 

Minden azon múlik, amit az illető személy életében tanult. Aki csak általános ismereteket tanult, annak könnyű a megértése a mikronika irányában. Aki keményen tanulta az emberi elképzeléseket, annak nagy nehézségei vannak, hogy erre a gondolatmenetre áttérjen.

 

Van olyan, hogy CERN. Ez az egész létesítmény annyit ér, mint egy nagy tűzijáték.

Majdnem annyit. Vagy egy kicsit többet ennél. Kimutat olyan ütközéseket a részecskék között, amelyek kiváltanak foton elemeket is, ezt tudják detektálni, de más elektronból bontott részecskéket képtelenek detektálni. Marha nagy költség ráfordítás egy tűzijátékra.

 

Jobb lenne, figyelembe venni a Mindenséget ismerő Teremtő Úristen útmutatását!

 

Minden „embernek" útjában van a lehetőség emberré válni. Amikor kérdezték édes Jézust ott a galád zsidók, hogy ki Ő? Akkor azt válaszolta, hogy én az Embernek Fia vagyok. Mindenkinek lehetősége van emberré válni, úgy, ahogyan az Úristen Ember. Az Úristen az Ember.

 

Akik magukat nagyon büszkén - csibészek , gazok, csalók, alemberek és előemberek - embernek vallják, az így egy nagy zavarodottság. Ember lesz akkor, ha 5145 életet végig élve annyi tapasztalatot gyűjt össze, amennyi a teremtő ember létéhez szükséges.

Az, hogy most tud teremteni békétlenséget a legalsó szinten, ahhoz hogy most ő tud teremteni egy pénzbevételt egy középső szinten, ahhoz hogy most tudnak teremteni a Világban háborús feszültséget felső szinten, az még beletartozik a szabadkőműves páholyoktól a Thule-ig szintbe, ahol most állnak a leggazdagabb zsidó máguscsaládok képviselői, de semmi reményük nincs, a 2036-2038 közötti becsapódási sorozat eredményeként a túléléshez.

 

Ezek a masszívumok válogatás nélkül fognak becsapódni a Föld felszínébe, vulkánkitöréseket okozni, vulkánkitörésekkel borítani a felszínt és savas esőket okozni.

Hiába bújnak el a Denver alatt kialakított többrétegű mélységben bunkereikben, amikor onnan feljönnek, hiába a csodálatos fegyvereik, hiába elképzeléseik a földfelszínről, mindez csődöt jelent, ha a környéken nincsenek megfelelő ehető szénhidrátok, ürgék, vakondokok, más föld alatti élőlények, akkor éhen fognak pusztulni. Eleve képtelenek lesznek a megőrzött kultúrájukban túlélni az átváltozott viszonyokat.

 

Erre csak azt tudom mondani, hogy bravó. Akik túl tudták élni ezt a nehézséget, amit a Naprendszerünk legkellemetlenebb áthaladáskor élt meg, amit a Maya naptár 25600 évenként örökít meg, azok a népek azok túlélői , azok virulensek lesznek és továbbfejlődést biztosítanak a Földön.

 

Most még az Úristen sem tudja, mekkora lesz a lepusztulás 2034- 2038 között, lehet, hogy csak részleges, lehet, hogy teljes, még ismeretlen számára. Ez nem tőle függ. Ez az első Jele Teremtő Úristentől függő, Ő játszik a Napokkal, csillagokkal, holdakkal, bolygókkal a mindenségben. Ugyanúgy, mint Jelim játszik új madarak és élőlények kialakításával , pl a Maldiv szigeteken jelenleg, aki ezt képtelen felfogni, az rettenetesen buta. Annak az van csak, hogy egyen-igyon, zabáljon, ha tud még, ameddig tud még szeretkezzen és utána merüljön az italba.

Ezek a söpredékek a Mindenség fejlődéséből kimaradnak.

 

Áldott legyen az Atya Isten, aki mindeneket teremtett, aki minden teremtővé érett Fiait és a segítőket teremtette!

Áldott legyen az Úristen, aki segítségként kapott  16-unkat a homosapiens megalkotásakor 550 000 évvel ezelőtt!

Áldott legyen mindenki , aki az életet segíti!

 

Budapest, 2014.11.28.

 

dr Magony Edit                                                               Sztelek Gábor Pál

    orvos                                                                              kutató mérnök

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 62
Heti: 49
Havi: 995
Össz.: 78 191

Látogatottság növelés
Oldal: MEGÉRTÉS
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »