LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

AZ ILLUMINÁTUS KEZDETE

 

465-től indult „Kontroll a Bibliára” szerzetes rend a Niceai zsinat által kialakított Biblia kontrollja Görögországban a liftezős Meteoráknál.

Magasan a sziklában vannak bejáratok a Meteorákban, Görögországban, termek, melyekbe csak néhány kiválasztott embert kosárban húztak fel. Gondolkodók, akik rájöttek, hogy a hatalmi szervezetek kifacsarják a Bibliát és ezen gondolkodtak el.

Lumin = fény, amit a vallás tiltott, a megismerést, az értelmet jelenti (Lucifernek nevezték el)

A mostani Illuminátus is akar valamit, ami továbblépés az emberiségnek és nem ellentétes az ATYAISTEN akaratának, csak keserves a sok kis emberpalántának.

ATYAISTEN elfogadja a fejlesztésben, ebben a fejlődésben ennek a magyarságnak van vezető szerepe, erre lett felkészítve.

 

Továbbra is a magyarsághoz kell szólnom.

Látod a magyarokból került ki az a milliárdos gazember Soros György is, aki elindította eligazító írásokkal és pénzzel az iszlám áradatot, csak túl lőtt a célon, amikor Afrika nyugodt kőkorszaki belsejéből is elindította a népvándorlást. Ennek a vándorlásnak eszköze volt a TV, amit mindenhova elvittek és felkeltették a vágyat a jobb életre.

A nyugodt nemzetek életének vége van. Most forrásban van a világ, mint a bor, ami a forrás végén kidobja a söprűt és a mustból tiszta bor lesz.

 

Ennek van meg a lehetősége keserves kínok között akkor, ha Jele Úristen újabb kemény kozmikus becsapódásokkal le nem törli a fizikális emberiséget a Földről. Ha a Föld-felszínről letörlésre kerül a tudást átadni tudó emberi népesség, akkor a jelenleg nemzedékek által egymásnak a rosszra való tudás átadását is megszünteti a katasztrófa. Attól kezdve a Földön olyen lehetőség marad, amit lehet, hogy a becsapódások nem pusztítanak el. Ezek azok a bunkerek, amit 6-12 emelet mélységben kialakítottak már a nagyhatalmak. Ilyet ismerünk a denveri repülőtér 6 m beton felszíne alatt kialakítva és ilyenből van még a Földön 10 kiképezve. Az ezekből kiszabaduló túlélők és utódaik tudásukban még mind a rosszat hordozzák és egymás irtására lesznek kiképezve. A jégkorszaki környezetben még mindig a szennyes tudást adják át egymásnak, amennyiben megmaradnak ezek a menekülési pontok és önmagukban nem penészednek be. Ha minden szennyes tudás elpusztult a Földről, akkor tud a Teremtő Úristen steril népességet teremteni a Földre. Ehhez a lehetséges katasztrófát követően több ezer évnek kell eltelni.

Amennyiben nem következik be katasztrófa és tovább él a földi nép, akkor egymást írtó vallási háborús pusztítás után megmarad egy buta, hitében rögzült népesség. Ennek a népességnek van lehetősége az élő emberiség képessége szerint továbbfejlődni asztrális és a gondolkodás irányában és nem feltétlenszerűen a technikai fejlődés irányában.

 

A jelen technikai fejlődés lassan a léleknek, az itt leszületni vágyó lelkeknek, a klónozott emberi szerkezetbe való belépését is el fogja érni. Ennek eredménye rettenetesen hátrányos lesz az igaz emberi fejlődésre. Ilyen esetben is fogja tudni a lelket vezetni Jehovah Úristen, aki ezeket a türelmetlen lelkeket magából kibocsátotta. Ezek a lelkek az emberi elképzelés által jónak ítélt testeket fognak kapni és ennek eredményeként az Úristen is az ATYA ISTEN akaratát fogják végrehajtani az emberiség helyreigazításában.

 

Minden embernek elhasználódott teste elhagyásakor a lelke elhagyja a testet. Itt marad az asztrálteste, mely megidézhető az életében tanult és tudott dolgok iránt.

A lelke 40 nap után elszámolásra megy, ahol fejlettségétől függően Jehovah Úristen (ezen a Földön, másutt esetleg más Teremtő Fiú) elszámoltatja vagy a pihenőben lévő lelkek fejlett állományából származó angyalok számoltatják el az egyszerűbb lelkeket. Az elszámoltatás eredményeként a helytelenül reagált megpróbáltatásokat újra kapja karmájában (programjába) a lélek és úgy megy a pihenőbe az eddig begyűjtött lélek-halmazatához hozzácsapódva.

 

Amikor újra szeretne leszületni és új életet szeretne élni, akkor a lélek az eredendően beégetett programjához igazodóan kapja meg az élethez legjobb teret (Európa, Amerika, Dél-Amerika, Afrika, Ausztrália, Indonézia, Sarkvilág, stb.) és kapja meg a hozzá vezetést a számára legjobban igazodó genetikát nyújtó férfi és női szülőpárhoz.

A megfelelő földi területen történő leszületéshez a megfelelő nemzetbe, aminek nemzeti hozzátartozását fogja beszívni gyerekkorától kezdve.

 

Ebből születik meg az újszülött, aki már tanítható magzati korában a szülők által a számára fölolvasott vagy elmondott tudásanyagból. Azt már elméjében hozza át a születéskor és azután az agyfejlődés során adja át analitikusan gondolkodó agyának ezt a tudást.

 

Visszatérve az emberiség várható jövőjére. Az ATYA ÚRISTEN amikor már nem tudta átfogni az általa megteremtett Mindenséget, amit Ő teremtett, akkor teremtett Magában Teremtőképes Fiakat. Sorrendben, időrendben Jelét, Jolamdát, akit mai napig Jelet vált fel, Jeleneket, Jelimet, Jelenichet és Jehovah Teremtő Fiú Úristeneket. Ezek a Teremtő Fiú Úristenek sehol nem működnek egymással párhuzamosan. Mindegyikőjük más-mást alkotott a Mindenségben és ezen a Földön is. Teremtési határaikat az energia szerkezetbeli határ határolja el.

Előző írásomban ezt megtalálhatjátok.

 

Ha tönkremegy a Földön a felszíni népesség és a bunkerekben túlélni akarók utódai, akkor egy új világ kezdődik itt a Földön. Amit Jehovah Úristen, mint ennek a Földnek a birtokosa, képességei szerint fog tovább vezetni. Ez a jövő program.

 

Ez az ATYA ISTENTŐL való tudás átadása. Tudjatok és cselekedjetek ennek ismeretében.

Van lélekvándorlás, de nem úgy, ahogy most a guruk tanítják. Az állati lélekből nem lesz emberi lélek, mert az nem egyszerűbb, de legalább olyan bonyolult, mint az emberlélek, csak más. Van lélekvándorlás, amit a Védákból lehet meglátni, de ez a lélekvándorlás a kozmosz teljességéből származó szétrobbant más bolygókból érkező lelkek vándorlása. Az érett emberi, de ugyanúgy az érett állati lelkek addig vándorolnak a kozmoszban, amíg a számukra élhető környezetet biztosító fogamzásba tudnak becsapódni. Ezért fejlődik szinte párhuzamosan a Mindenség minden része és a Mindenség az ATYA ÚRISTEN teljessége.

 

Legyetek jók, ha tudtok és mindenkor a Teremtőtök, az Úristen vezessen titeket! Ámen !

 

Budapest, 2016. 12. 24.

 

Sztelek Gábor Pál                      dr Magony Takács Edit

  kutató mérnök                                  orvos

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 68
Tegnapi: 62
Heti: 68
Havi: 1 014
Össz.: 78 210

Látogatottság növelés
Oldal: AZ ILLUMINÁTUS KEZDETE
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »