LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

Aktuális a migráns vándorlás miatt

 

Minden magyar, aki ép ésszel gondolkozik , értse meg, hogy az Úristen Nekem , fiának kijelentette 1991-ben, hogy az Ő felajzott íja a milliók nyomorát jelentő pénzuralmi rendszerrel szemben az iszlám. Ennek bizonyítéka amit kiadtam 1995-ben, a LÉT-TUDAT KÖNYVET, ott megtaláljátok benne ezt a kijelentését az Úristennek.

 

Ez a KÖNYV 3 év kommunikációjaként készült el. És én csak kizárólag kérdeztem az Úristentől, aki mindent elmagyarázott fizika, kémia, magfizikai szinten kérdéseimre.

Feltudati szinten azóta ismerem és tudom javítani a teljes emberi szerkezetet, aminek csak egy negyedét tanítják az orvos egyetemen. Azt a két kézzel megfogható, hús-vér, csont-ideg futóművet, ami az embernek egyszeri életére futóműként szolgál, hogy a lélek tanulni tudjon az élet során.

 

Nostradamus jóslatait nézzétek meg! Elég hosszútávról adta meg ezeket. Van rövidebb időtávról jóslat, talán még ma is él, akitől megkaptam , hogy Európában 3 királyság lesz. Becsületes szervezeti rendszer. Az Európa többi részét hamarosan véres vallásháború fogja belepni.

Amint az iszlámok túlsúlyba kerülnek, a vadhitű iszlámhívő emberek, egyszerűen kiirtják a más-hitűeket. Ezért kell a magyarországi bevándorlást megakadályozni.

 

Nem azért, mert az iszlám hit a csodálatos és egyedül üdvözítő, hanem azért, mert ez van bevésve a karmájukba. Az Úristen EGY, aki a Főhatóság itt a Földön.

 

Egyedüli Főhatóság Ő itt a Földön. A személyek elhalásakor mindenkit Ő, vagy a szolgáló angyalai ítélnek meg és mindenki ennek megfelelően kapja a következő életnek tanulási sarokpontjait.

 

Mielőtt megalkotta az első vizsgamunkáját, a homoludenst ( Déli tengerek őslakói, Amazonasi indiánok, Északi inuitok, és a Beás cigányság, mostani fönnmaradásuk szerint) borzasztóan unatkozott és kért segítséget az ATYA ÚRISTENTŐL, és akkor kapta ALLAHOT társul.

Sajnálatára ALLAHHAL nem vált érdekessé a léte, mert mindenben azonos szemléleten voltak.

Egyetlen eltérés nem mutatkozott amin vitatkozni lehetett volna és akkor ez az Erő, az Úristen öncélúan kérte az ATYÁT, a Mindeneket elindító, az Univerzumot kiteljesítő ATYA ISTENT, hogy most már szabadítsa meg ettől a mindenben igenlő Társtól.

 

És akkor az ATYA ÚRISTEN a már sok milliárd évek óta fönnálló kozmoszában, másik bolygó vezényletére rendelte át ALLAHOT. De ezzel nem szűnt meg Allahnak ráhatása a Földi népességre.

 

A szeretet a túléléshez egy hideg folyamat. Az előzőleg évmilliárdokkal az ATYA ÚRISTENNEK már átfoghatatlan Univerzumának átfogására kinevelt Teremtő Fiai , Jele , Jelet, Jelenek, Jelim, Jelenich, már megalkották a Naprendszerbe bezáródó masszívum, a Föld felületén kialakuló bakteriális világot, moszatvilágot, vízi kultúrát, szárazföldi kultúrát, sok-sok milliárd éven keresztül, és ezt már készen kapta JHVH Úristen, amikor Ő eszmélt a Földre teremtve.

 

Ettől kezdve, amikor megszabadult ALLAH-hal együttéléstől, akkor vizsgamunkaként csinálta meg a homoludenst, akiket előbb felsoroltunk. Pontosabban, akiknek a maradékai még itt élnek a Földön.

Mert ezek, akik csak élvezték a földi környezetet, mint a Bibliában irt Gecsemáneai kertet, csak élvezkedtek és szaporodtak. Ezeket sajnos le kellett, hogy takarítsa a Föld nagy részéről, ahhoz, hogy 2 képességhalmazzal gazdagabb homosapienst tudjon teremteni a Földre 100 000 év múlva, 550 000 évvel ezelőtt.

 

Az eltelt időszak óta újra és újra teremtett nemzőpárokat, mint Ádámot és Évát, és ebből lettek az emberfajok. Itt kell megjegyeznem, hogy a rövid múltban, a Bibliában megjelölt Káin, amikor megölte Ábelt, akkor elment a szomszéd városba és feleséget vett magának.

 

Gondolkozzatok az ótestamentumának ez a szövege igaz, mert ott már volt város.

Mert volt már előző kultúra. Mert minden nép azt hiszi, amikor őt megteremtette az Úristen, hogy ő az első ember és így is viselkedik.

 

A viselkedését pedig édes Úristen úgy alakítja ki egy népnek, ahogy nekem elmondta, a fiának, hogy vettél egy A4-es lapot, és ráírtad a technológiai utasítást, és az attól kezdve élt.

Én veszek a Szent Lélekből egy darabot és beleégetek egy jellemet, és az attól kezdve az él. Attól kezdve az a jellem, a környezeti hatások, ebbe értve a kozmikus hatásokat és a szociális környezetet, ahova belecsöppent, egyöntetűen alakítják ki az Ő jellemét.

 

Innen már a genetika folytatja a tovább vezetést az adott szülőpárok esetében a hozzájuk leszülető lélek jellemének megalkotásában. Mindig voltak fiai JHVH Úristennek, mióta létezik és alkot homosapienst 550 000 éve itt a Földön.

 

Eleve megkapott az ATYA ÚRISTENTŐL 16 segítőt, akik pedellusként irányítják itt a Földön ezt a buta népességet és ebből a 16-ból akkor hív elő egy-egyet gyermekeként, mint legutóbb tanultátok a szeretetben legnagyobbról, az Univerzumban legnagyobb szeretettel rendelkező Jézus lelkéről, ugyanúgy most hívott egy számonkérő, mindenkit az analitikus gondolkodás szerint befolyásoló, mindenkit a megértetés szerint meggyőző Fiút, engem, aki vagyok, és Pál voltam a damaszkuszi úton. Nem rejtem véka alá, hogy ki vagyok.

Féltem tőle sokáig, de azt mondta az Úristen, hogy most már tárjam fel az igazságot és tárjam fel újra az embereknek azt a boldogságot, amit fiziológiai testük által megkaphatnak, pl. a gyönyört.

 

Azért csinálta az édes Úristen ezt a testet teremtményeinek, viszont a boldogság nem ennyiben áll.

 

Két ember találkozásakor a lélek egymáshoz affinitása meghatározó %-os értékben.

A két ember szellemi tevékenységének meghatározása %-ban ugyanígy meghatározható. A két ember fiziológiai egymásnak megfelelősége ugyanígy %-osan meghatározható.

 

És ha ez nagyon eltér egymástól, az mindent megront, mert hogy testben él a két személy, s hiába a szellemi együttgondolkodás, hiába a léleknek az egymáshoz affinitása, ha nincs meg a fiziológiai együttműködésnek a magas százaléka, akkor megdől a fizikai testben élés együttes boldogsága.

 

Akkor kínszenvedés a másik szellemi elvárása és a másik lelki eltérése. Hiába van fiatalok között egymáshoz vonzódás fizikailag, ha ez szellemi affinitásra és lelki affinitásra nem támaszkodik, akkor ez csak a testi gyönyöröket szolgálja és rövid időn belül megcsuklik.

 

A karmikus vezetés, amikor már több életet leélt valaki és már ott vannak a meg nem oldott feladatai, akkor ahhoz megkapja a sarokpontokat, hogy ott mérlegelésre kerüljön, hogy tudja-e helyesen megoldani, vagy még mindig képtelen ennek megoldására.

 

Ebben vergődik mindenki. Ez az élet a Földön és ez az úgynevezett feltámadás.

 

Aktuális a migráns vándorlás miatt megértenetek azt, hogy 1903-ban a Rockefeller szövetség elhatározta, hogy jobbággyá teszi a Föld népeit. Ennek eredményeként létrehozták a mostani felgyűrűző, mindenkit maga alá tipró pénzuralmi rendszert.

 

1903-ban édes Úristen, JHVH eldöntötte, hogy a magyarság lesz az Ő választott népe akkortól végérvényesen.

 

Ettől kezdve megritkította az előző germán és szunnita népeket és most a magyarságból akar új világrendet alkotni. Ehhez társul fogadja az osztrák népi mentalitásnak a nőies vonatkozását és a bajor testiséget.

 

Ez a jövő itt a Földön.

Jelenleg Magyarországon gyönyörű szépen gyarapszik a népessége saját genetikából. Semmilyen beavatkozó emigráns genetikára nincs szüksége ennek a nemzetnek.

A zsidók kipusztulnak ebből az országból, mert ez az ország a munkából származó haszonra fog épülni.

 

A cigányok annyiszor házasodnak vegyesen homosapiens házasságba, hogy 6-7. képességhalmazuk is kialakul és normálisan fognak illeszkedni a munkából élő társadalomba.

 

Amennyiben 2036 és 38 között a földi népesség túléli a becsapódások tömkelegét, ahogy ez megtörtént 52 000 évvel ezelőtt , akkor ez a jövő folytatása. Erről szólnak a boszniai piramisok. Merthogy 25600 évenként visszatér a Naprendszerünk abba a kozmikus térbe, ahol nagyon sok törmelék van, és ebből hogy mennyi csapódik be a bolygóra, az esetleges. Az 52 000 évvel ezelőtti katasztrófa időszakra piramisokat építettek Boszniában, az egyik nagyobb, mint a gízai piramis, ahhoz, hogy kivédjék és túléljék a szaporodni tudó fiziológiai testek a becsapódás traumáját. Nem kellett. Nem volt rá szükség.

 

Itt maradtak a piramisok, ott vannak benne az erdélyi rovásírásos üzenetek és tanulság, hogy a fizikai testi túlélés nagyon lényeges, mert csak ebbe tud egy bolygón visszajönni egy lélek és , ha nincs ilyen teremtve, akkor a katasztrófakor a testből kiszakadt lélek csak más Naprendszerben más kultúrában tud tovább élni, ha elég erős. Most még egyszer elmondom, hogy a Mindenség az ATYA ISTEN által elképzelve megteremtve a földi időléptékünkben rettentő sok milliárd éves és ebben porszemek vagyunk a nagy önbizalomra senkinek sincs lehetősége.

 

Budapest, 2015.11.08.                Sztelek Gábor Pál

                                                    kutató mérnök

                                                     az Úristen Fia

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 84
Tegnapi: 62
Heti: 84
Havi: 1 030
Össz.: 78 226

Látogatottság növelés
Oldal: AKTUÁLIS A MIGRÁNS VÁNDORLÁS MIATT
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »