LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

HAJLAM A RÁK KIALAKULÁSÁRA

 

Korunkban az érrendszeri megbetegedések után legkeményebb halálokozó betegség a rák.

Minden emberben, mindenkor vannak rendellenesen fejlődött sejtek, magyarán ráksejtek. A szervezet működése természetes módon cseréli az ép és a rákos sejteket is, tehát távoznak a normális életvitel során (apoptosis).

A klinikai haematológia tágykörébe tartozik az alábbi ismeret.

Több mint 300 anatómiailag elkülönült csont üregében összehangoltan azonos program szerint történik a vérsejtek termelése. Jellemző számadat, hogy másodpercenként 10 000 00010 000 000 vörösvérsejt képződik és szükség esetén (vészhelyzetben) ez a kapacitás 6-8 –szorosára is növekedhet. Ugyanennyi hal el, mert a szervezet az egyensúlyt igyekszik fenntartani. A granulocita pótlás perceken belül lehetséges, mert a csontvelő érett granulocita raktárkészlete 6-10 –szerese a keringő készletnek. Ez biztosítja a bakteriális infekcióban a második vonalbeli védekezést.

Ennek a nagy igénynek a forrása az embrionális őssejtekből származó szerv, illetve szövetspecifikus pluripotens (multipotens) haemopoetikus őssejt. Egyetlen ilyen őssejtből származó progenitor sejteken, majd már felismerhető prekurzor sejtsoron keresztül néhány, legalább 8 féle érett haemopoetikus sejtek az igénynek megfelelően folyamatosan pótlódnak, még az antigént prezentáló dendritikus sejtek is.

Az élet folyamatossága, a sejt születése és a sejt halála remekül tanulmányozható a vérsejtképzés menetében. Ugyanígy ismert, hogy a szervezetnek minden sejtje 7 év alatt átcserélődik. Természetesen nem az elfogyasztott élelemből, bár ennek is van adalék jellege a test építésében, de elsősorban a lélek szervét képező elme által vezérelt mentáltestnek van a legfőbb szerepe a fiziológiai test építésében.

Miként a növények a korpuszkuláris fény áradását használják fel testépítésre, ugyanúgy az állati és emberi szervezet a mentáltest által begyűjtött jomaidon és jang kozmikus korpuszkuláris energia áramot építi sejtjeibe. Ezek keringenek napi hullámcsúccsal jellemezve a meridiánokban, és a meridiánokból az akupontokon keresztül hatolnak a fizikai test szöveteibe. Az intracelluláris rendszerben épülnek, szerveződnek élő sejtekké.

Természetesen ez az érzékeny rendszer nagyon sérülékeny, mert ahol rendszeresen intenzív sugárhatás éri, vagy vegyi szennyezés, esetleg onkogén vírus fertőzés, ott sérül a sejtépítés. Deformálódik és ugynevezett rákos sejtek alakulnak ki.

Miért van az, hogy egyik embernél kialakul a rák, míg másik ember szinte immunis ezzel szemben jellemző időtartamig, holott ugyanolyan körülmények között és hatásnak vannak kitéve?

A felsorolt négyváltozós hatások érvényesülése kifejezetten ötváltozós (szellemi) függőségű.

Kifejezetten rákra hajlamosító tényező a bánat, az önsajnálat és mások iránt sajnálattal együttérzés.

Ezek a hajlamosító tényezők mindenki számára nyilvánvalóvá válnak, amikor azt hajtogatják az emberek, hogy miért ez a „jólelkű, kedves, együttérző” ember lett beteg. Mások viszont, akik nem a haszonért teszik a dolgukat, jók, cselekednek másokért, de nem bánkódnak, azok jellemzően nem betegednek meg rákos szindrómával.

Erre csak azt mondhatjuk, tedd a dolgodat legjobb tudásod szerint mindenkinek javára nem jutalomért, csak önmagadért. Itt a Földön van a pokol és a menyország is. Mindenkinek, aki már egyszer élt testben az elszámoláskor ki lett osztva a kárma. Lehet, hogy most ebben az életében megpróbál az Univerzum törvénye szerint (a Tízparancsolat szerint) a legjobban élni, de egy mélyhipnózisban előhívott előző élet ismerete nélkül nem tudhatjuk, hogy a mostani kínját-baját miért kapta.

Nincs bűntetés, nincs jutalmazás, csak tanítás van.

Egyetlen cél a lélek testi életekbe bocsátása alkalmával, hogy a lehetséges legtöbb intelligenciát összegyűjtse.

Az utolsó megítéléskor, amikor befejezte az 5145-ik testben élését is, az összegyűjtött intelligencia mennyiségen múlik, hogy tovább léphet-e egy többváltozós, fejlettebb létformába, vagy megy a Nirvánába.

Különös figyelmébe ajánljuk a zárt gondolkozású vegetárius házaspároknak azt a tényt, hogy a sejtépítésben a kisgyermeknél elkerülhetetlenül szükség van az állati fehérje bevitelre is. Majd a nagykorúvá vált ifjú (vagy hölgy) már eldöntheti, hogy mit fogyasszon el és mit nem. Természetesen el kell fogadni a gyermek valamely jellegű tápanyagokkal szembeni tartós és határozott elutasítását, mert lehet, hogy olyan öreg lélek irányítja testét, aki már nem viseli azt a szennyezést. A néhány életes szülőknek is születhetnek több ezer életet élt gyermekei.

 

Terápia a rák ellen

A petróleum – a gyógyító szer

 

Ezen címmel meggyőző írást állított össze Lőrincz-Véger Gábor úr (www.lorincz-veger.hu). Mindenkinek ajánlom ennek a meggyőző érvekkel és hatásmechanizmussal alátámasztott iratnak az elolvasását.

Az én életemet 5 éves koromban mentette meg a petróleum, amikor torokgyík miatti fulladást szűntetett meg egy petróleumba mártott zsebkendő, amivel édesanyám kitörölte a torkomat, ami után tökéletesen tudtam lélegezni.

Az elmúlt hónapban prosztata bántalom miatt orvoshoz fordultam, aki a 17.87 ng/ml értékű össz-PSA, 1.292 ng/ml szabad PSA vérszint miatt azonnal adta a kórházi beutalót biopsziára. Elkezdtem napi bő teáskanál mennyiségben fogyasztani a petróleumot, amit a MOL-nál tudtam megvenni, de 9 nap után olvastam el a flakon oldalán a feltüntetett és megengedett 5-95% lakkbenzin összetevőt, ezért átmenetileg szünetet tartottam. A 2. 9 kúranap után elvégzett ismételt PSA tumormarker vizsgálat már csak 10.37 ng/ml össz-PSA (mely még mindig magasabb a még egészséges 4.0-es értéknél) és 0.415 ng/ml szabad-PSA (normál tartományban) értéket dokumentált.

Jelenleg folytatom a kúrát, mert szilárd hitem, hogy végérvényesen egészséges leszek újra.

Tehát Lőrincz Véger Gábor úr által megerősítve és az ÚRISTEN által kontrolláltan mindenkinek ajánlom a petróleum kúrát bármely fázisában is tart a rákos megbetegedésnek. (Tudomásom szerint az első világháború után bakui üzemorvosok ismét felfedezték a petróleum gyógyhatását abból a megfigyelésből kiindulva, hogy az olajbányászok között nem fordult elő rákos megbetegedés. )

A nukleáris gamma sugárzás romboló hatásának enyhítésére is javasolom a petróleum kúrát.

Ami eddig is ismert volt az a flavonoid tartalmú zöldségfélék és gyümölcsök hatása, különösen jó hatású a nyers céklalé, a homoktövis gyümölcsének kipréselt leve, a néro szőlő leve, fekete ribizli leve, grapefruit magolaj, valamint a C és az E vitamin.

Természetesen a kúra eredményességéhez tartozik a húsfogyasztás teljes mellőzése. A tejtermékek közül csak a vaj és az aludtej fogyasztható a kúra alatt. Kerülni kell a kávét, fekete teát, csokoládét és a zöld teát.

Ezen antioxidáns hatású gyümölcsök tulajdonképpen nem a betegséget szűntetik meg, hanem egy olyan kedvező dolog, ami a szervezetet felfrissíti. Egészséges működési összhangot teremt.

Rezgéseivel visszahangolja azt, ami valamiért elhangolódott. De a gyógyuláshoz meg kell keresni és meg kell szüntetni a kiváltó okot.

Ennek megszüntetését semmi sem helyettesíti.

Én az okot egy teljes átvilágítási módszerrel tudom feltárni, amiben a múltból hozott hatásokat, a jelenben diagnosztizálható rendellenességeket és a hátralevő elrendelt élethosszt is tisztázom.

És mindezt az ember 7, 6, 4 és 5 változós anyag-energia térszerkezetében teszem.

Természetesen nem én, Pál vagyok ennyire okos, csupán szerszám vagyok az ÚRISTEN kezében, aki minden feltett kérdésemre válaszol. (kizáró tényező, ha fekete karmikus dinamikai szinten áll az illető, vagy ezéleti futamidejéből 1 évnél kevesebb van hátra)

A legfontosabb egy olyan hatás, ami a betegséget megszünteti, az az, hogy higgyen a gyógyulásban.

A szellemiséget át kell programozni megbocsátó, elfogadó, pozitív hozzállásra. Megtanulni szeretni. A görcsös ragaszkodásokat, stresszt fel kell számolni és teljesen laza szemlélettel élni, élvezni az életet. Oxigéndús levegőn séta, laza terheléssel.

(Műanyag edényt véletlenül se tegyünk a mikróba, mert a kiváló dioxin elsősorban mellrákot okozó, úgyanígy a műanyag palackokból a hűtőben is kiválik.)

Tedd a jót, jól, jókor, a Mindenségnek javára, szeretteid örömére, a magad boldogságára! Így legyen !

Bp. 2011. december 28.

 

Magony Edit                                           Sztelek Gábor Pál                          orvos                                                      kutató – mérnök

Call
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 84
Tegnapi: 62
Heti: 84
Havi: 1 030
Össz.: 78 226

Látogatottság növelés
Oldal: HAJLAM A RÁK KIALAKULÁSÁRA
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »