LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

1993-ból a 3 éves kommunikáció időszakából, az Úristentől tanított tudás

 

AZ ÉLET ÉS A HALÁL ÉRTELME

 

Minden ember életében legalább egy időszakában szembesül a „miért élek”, miért halt meg Ő, aki olyan jó ember volt, és él tovább több gazember?”

Felmerül a kérdés „ Ha van Isten, hogyan engedheti ezt?”

 

Valahogyan mindenkinek természetes és nem feltűnő, ha általa jónak tartott, tisztelt, idős személyre tekint, de nem sajnálkozik, hanem inkább megkönnyebülten felsóhajt, ha egy huszonéves, hidegvérű, többszörös gyilkost végre rendőri beavatkozás során leterítenek. Legfeljebb szenvedélyes pszichiáter alkatú gondolja végig, hogy hogyan és miként lehetett volna – ha épségben elfogják és őrá bízzák – társadalmi normákat elfogadó, szeretettel mások felé forduló személyt formálni az abszolút antiszociális ifjú bűnözőből.

 

Ezek az eszmefuttatások azért vezetnek minden esetben zsákutcába, mert a testben élő (keresztény, vagy ateista) kizárólag egyetlen földi életben képes gondolkodni. Nincsenek fogalmai a teljességről.

Mások viszont logikátlan ködös és mozgatóerőt bemutatni nem tudó elméletekkel próbálnak eredményre jutni. Közbeeső, vagy kitérő jelenségeket tekintenek lényegesnek, mert valamely „igen magas” de valójában közbenső szintről származó szellemi közlésekkel táplálkoztak.

 

Isten engem úgy segítsen, hogy a magam következtetésével nem állok elő, kizárólag azt tanítom, amire mesterem, aki kevesek mestere, Jahveh, Jehovah Isten tanított.

 

Induljunk ki az ismertből, a négy dimenziós, látható, tapintható testben élőből, aki sohasem volt állat, növény, vagy kő.

Amikor meghal az illető, a test ezentúl 50 ~ 120 kg salakanyag. Kizárólag helyi kultúra, szokások kérdése, hogy égetik, temetik, vagy tengerbe vetik.

A halálkor a fizikai testtől elvált az asztrál-test-, mentáltest-, étertest és a lélek.

 

Vannak még számomra most ismeretlen összetevői az ember-lénynek.

 

1 - 7 auraréteg 5 dimenziós energia

8 - 9       „       7        „           „

10- 11     „     12        „           „

12           „     16       „           „

Asztráltest       5 dimenziós  anyag

Mentáltest       5        „           „

Étertest           6        „          „

 

Bp. 1993.                                                  Szt. G. P.

 

A dimenziók helyett jobb megnevezés, ha több”változós”-at mondunk, mint a matematikai függvények esetében. Amint egyik változó változik, azonnal eredményezi az eredmény változását. Így létezünk az ATYA ÚRISTEN Mindenségében.

 

Közreadom az 1993-ban leírtakat : Bp. 2016. 12. 30. Sztelek Gábor Pál

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 62
Heti: 23
Havi: 969
Össz.: 78 165

Látogatottság növelés
Oldal: AZ ÉLET ÉS A HALÁL ÉRTELME 1993.
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: grüll antal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »