LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

AZ EMBERISÉG TANÍTÓIHOZ!

 Értsétek meg a Mindenség Teljes Szerkezetét!

 

Az ATYA ÚRISTEN, aki a 2-24 változós szerkezetig fölépítette Önmagát, 8 változós szerkezetig anyag és energia formációkat épített. Tovább már csak energia struktúrákat. És amikor már nem győzte Önmagát átfogni és vezényelni a mi földi évmilliárdjaink szerinti idő szerint, érlelt ki Teremtő Fiakat magából.

Jelét, aki a masszívumok működéséért felelős, az az Ő kompetenciája.

Jolamdát, akinek lejárt a futamideje és pihenőre ment 10 évvel ezelőtt és addig rendszeresen érezhető volt az agonizálása miatti időszakos energia elvonás.

Utána Jelet vette át az Ő birodalmának irányítását. Ő is intergalaktikus lényeket alkotott, akik azóta is, ha erre a környékre kerülnek, leárnyékolják a Szentlélekből áradó életerő sugárzást és olyankor mindenkinél lehet ezt érezni, mérni.

Jelenek teremtett növényeket a Földön.

Jelim tengeri és felszíni állatvilágot, így durván meghatározva a legegyszerűbb. Teremtett más ember alakú lényeket is az ATYÁNAK a formációjára, csak óriásokat, mint ahogy Jelenek is le akarta másolni az ATYÁT.

Jelim ugyanígy, de teremtett újakat is, pl. ló alakú intelligens lényeket (akiket pl. Angliában tapasztaltak, látták hogy végignyargaltak a háztetőkön, ott maradt a nyomuk a hóban és egyszarvúak voltak).

Soha ne feledjétek el az emberek megtapasztalását az itt járó vendégekről!

Ne ragadjatok bele a hivatalos orvostudomány négyváltozós anyag-energia szerkezetet ismerő fiziológiai rendszerébe!

Jelenich Teremtő Fiú, aki benépesítette a Nap 10. bolygóját, sokkal intelligensebb volt JHVH, Jehova Úristennél. Sokkal öregebb Teremtő Fiú volt.

JHVH, Jehova Úristen a legfiatalabb Teremtő Fiú. Ő alkotta meg a mostani homo ludenst és a homo sapienst először a Földön.

Jelenichnek többedik alkotása volt a Naprendszerben az 52000 évvel ezelőtt szétrobbant 10. bolygó benépesítése. Ők nagyon intelligens lények voltak. Amikor a Naprendszerünk 50 000 évvel ezelőtti a mostanihoz hasonló kozmikus szennyezett környezethez érkezett, akkor kitelepítettek egy műbolygóra kb 300 főt ahhoz, hogy a genetikai túlélésüket tudják biztosítani. Ugyanis a lélek a kozmikus katasztrófa után is tovább él és ha elég fejlett, elegendő intelligenciát gyűjtött, akkor új életteret keres magának másik Teremtők, vagy a mi Úristenünk által benépesített bolygónkon akar leszületni. 52 000 évvel ezelőtt telitalálatot kapott a Naprendszer 10. bolygója és szétrobbant. Ettől kezdve érvényes az ókori feltárásokból látható Holdkomp rendszeres leszállás a Földre, ahol megpróbáltak maguknak genetikailag folytatható életet létrehozni. Ez nem sikerült. Csináltak tenyésztelepeket a Tigris-Eufrátesz folyó közötti területen, az Indus és Gangesz közötti területen és Amerikában a Naszka fennsíkon. Ezen kívül máshol is, amiről nem tudok. Itt próbáltak létrehozni a földi emberrel hibrid lényeket. Erről ír a Biblia, a régi iratok, hogy 800 évig élő meg több száz éves ősatyák voltak. Erről láthatod az asszír oszlopokon a dombormű véseteket, hogy áll 3 m magas szkafanderes illető hátul, előtte ül egy trónon egy kisebb termetű uralkodó, előtte dobogón áll egy másfél méter magas emberke és mögötte áll nagyon sok lent a földön álló másfél méteres emberke. Még ezek az uralkodó hibridek is csodálatos képességeket kaptak. Az idejáró vendégeket meg Istenként tisztelték az Indiaiak és a Görögök is. Ebből alakult ki a több istenhit, mert minden képességnek a professzora volt egy-egy idejáró.

 

Édes Jézus megszületését megelőzően kb. 2 000 évvel, eredménytelennek ítélték kísérleteiket a 10. bolygóról származók és műbolygójukkal irányt vettek egy másik Naprendszer felé. Azok a hosszú életű Bibliában is emlegetett emberek valóban éltek, de leszármazottaik nem lehettek, mint ahogy az öszvérnek sem lehet utódja.

Most is jönnek időnként látogatók a Földre. Az Univerzumban már a mi Úristenünk is több helyszínre telepített sokkal intelligensebb lényeket, nem beszélve azokról, akiket a több milliárd évvel ezelőtt teremtővé érett Fiúk teremtettek.

Ez a Föld a kiinduló pontja volt Jehova teremtéseinek, ahol először megteremtette a homo ludenst és amikor szégyenkezett az idejáró vendégek láttán, teremtményei fejletlensége miatt, akkor a homo ludens tömegét letakarította a Földről, csak génbankot hagyott, és megteremtette a homo sapienst. Ez a génbank az Amazonasi őserdő indiánjai, a Dél-tengeri Szigetvilág őslakói, az Északi eszkimó törzsek (inuitok) és az eredeti cigányság. Ezekből a cigányokból még mindig legalább 800 000 fő nomádon vándorol India útjain, akik nyugatra verődtek el, még néhány homo sapienssel való vegyes házasság után újra születve is nehezen integrálhatók a homo sapiens munkát bérért értékrendű társadalmába.

Ez azért van, mert a homo sapienst úgy teremtette az Úristen, hogy a periférikusan működő rendszerében a külső a tudati aura rendszer legyen. Ennek következő belső rétege az érzékelési aura rendszer. És csak utána következő az érzelmi aura rendszer befelé haladva. Tehát előre megítéli tette következményét a homo sapiens.

Viszont az a test, amit az előzőleg teremtett cigány lélek alakít ki fogamzáskor maga körül, annak külső rétege az érzelmi aura rendszer. A mostani 7 rétegű aurával szemben ennek a „vizsgamunkaként teremtett rendszernek csak 5 aurarétege volt. Csak 5 képességhalmaz, aminek a külső aurarétege az érzelmi aura réteg, ezért az eredeti cigány vagy átölel, vagy gyilkol. Többszöri vegyesházasságban újra születettek esetén már kialakul a külső érzékelési és tudati aura réteg és ezek már képesek megfontolni előre cselekedeteiket és azok következményét.

Ha Ti ezt nem tudjátok fölfogni értelemmel, akkor hogyan várhatnánk el a politikus honatyáktól! Ha megértitek, kérlek segítsétek az Úristent szolgálatában, mert egyetlen Teremtő sem pusztítja el azt, amit már megteremtett!

Amikor megkérdeztem tőle, hogy Édes Atyám, hogyan engedhetted meg, hogy olyan gazemberek, mint Sztálin, Hitler, Csaucseszku tevékenységét, akkor döbbenetes volt, ahogyan azt válaszolta, hogy majd még 10-szer jön új testi életre és megtanulja, hogy minden rossz, ami a gyilkolással összefügg. Az Ő időmértéke hosszabb, a mi nyúlfarknyi fiziológiai életünkhöz képest.

A mi Földi Főhatóságunk Jehova Úristen. Amikor letörölte a Földet már ellepő homo ludenst, azóta is bűntudatot érez maga ellen, ezért, bár nem lett volna hely hova teremteni a homo sapienst. Akkor a homo sapiensnek kellett volna térhódításként legyilkolni a homo ludens tömeget.

Ahhoz, hogy megértsétek, hogy a lélek a mindig továbbélő és mindig újjászülető. Az az ember. A többi csak futómű hozzá. A lélek hétváltozós anyag és energia térszerkezet. Mérhető, érzékelhető, pl. a léleknek is a tápanyagot jelentő étertest kapszula felületi határa. Bármikor bemutatom Neked az élő személy lélekkapszula, mentáltest, asztráltest felületét. (A súlyos acélpálca visszapattan róla.)

A lélek 5145 életig kell tanuljon újabb és újabb testet fölvéve. Nincs közben kimenekülés a Nirvánába, se hitvilági elképzeléssel se öngyilkossággal. Végső megítélés 5145 élet által begyűjtött intelligencia lemérlegelésekor van.

Itt a Földön és mindenütt a Mindenségben. Az Interkozmikus lények között is. A Teremtő Fiú Istenek más teremtményei között is. És aki elérte a mértéket az továbbhalad, az, aki kiesett, megy az individuális teljes megsemmisülésbe.

A pszichiáterek és pszichológusok által emlegetett szinkronizálás is csak „mellébeszélés”, mert nem dolgozták fel a lélek szerve, az elme mindent összerendező szerepét.

Az elme transzvertál, transzformál és transzportál az emberi szerkezeten belül. Nem akarom ismételni önmagamat, mindezt részletesen megtalálhatják a LÉT-TUDAT Könyvben, amit az Úristen és helyenként az ATYA ISTEN adott át a mellékvágányra siklott emberiség tanítására.

Megkapható a Püski könyvesboltban a Krisztina körúton, a Turánia Könyvesboltban a VI.ker. Zichy Jenő u. 34-ben, minden mennyiségben a MicroM Bt-nél, és vannak példányok nálam, mint felelős kiadónál.

 

Meleg Szeretettel és Atyám áldásával

 

Budapest, 2013. február 8.                                            Sztelek Gábor Pál

                                                                                         kutató mérnök

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 107
Heti: 298
Havi: 1 384
Össz.: 69 772

Látogatottság növelés
Oldal: AZ EMBERISÉG TANÍTÓIHOZ
LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG - © 2008 - 2018 - korpuszkularis-energia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: encephalomyelitis jelentése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »